Ο Καμμένος το είπε οι Τούρκοι το έκαναν.

Κάπως έτσι μπορεί να αποδοθούν τα γεγονότα που συνέβησαν στην σύνοδο κορυφής, καθώς οι Τούρκοι φαίνεται ότι διάβασαν τις αντιδράσεις της Μέρκελ και των Γερμανών μετά τις δηλώσεις Καμμένου που είπε ότι θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα τους γεμίσουμε μετανάστες, και αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την απειλή Καμένου.
Το αποτέλεσμα της "απειλής Καμμένου" περιγράφουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.
"Μεταξύ πανικού και ρεαλισμού" είναι ο τίτλος του άρθρου γνώμης της εφημερίδας Die Zeit, η οποία τονίζει ότι επί χρόνια η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ τασσόταν κατά της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, όμως όλα άλλαξαν με την προσφυγική κρίση.
Η Μέρκελ είναι σε πανικό και η Τουρκία τα κέρδισε όλα αναδεικνύοντας την λειψανδρία του Ελληνικού πολιτικού προσωπικού της χώρας μας.
Από το διανοητικό μας πεδίο δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής, ότι μπορεί οι άνθρωποι μας να είναι βλάκες χωρίς αυτό να τους απαλλάσσει των ευθυνών.
Όταν ο Καμμένος έλεγε, θα τους αμολήσει, δεν αναρωτιόταν πού θα τους αμολήσει; Δεν ήξερε δηλαδή ότι οι Σκοπιανοί μπορεί να βάλουν φράχτη και να μας μείνουν όλοι εδώ;
Καμένος και Τσίπρας δεν καταλάβαιναν ότι αν, οι μετανάστες, καταφέρουν να φτάσουν στην Ελλάδα τότε θα βγει νικητής η Τουρκία, πράγμα που έγινε;
Το δίδυμο της συμφοράς πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένο που κατάφεραν να τους συγκρίνουμε με το IQ του Γιώργου Παπανδρέου γιατί  διαφορετικά θα μιλούσαμε για προδοσία.




Δημοσίευση σχολίου