Οι Σύνοδοι διαδέχονται η μία την άλλη και υποτίθεται ότι όλοι αυτοί που αυτοαποκαλούνται "ηγέτες" μαζεύονται για να συζητήσουν για το καλό μας. Ακόμα μία τέτοια σύνοδος, για το καλό μας, γίνεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι με θέμα το περιβάλλον.

Η ιστορία λέει ότι όταν και όπου μαζεύονται οι "ηγέτες" το μόνο που κάνουν είναι να επικυρώνουν εντολές των εντολοδόχων τους, πράγμα που γίνεται και τώρα στην σύνοδο κορυφής στο Παρίσι.
Περιβάλλον και κλιματική αλλαγή είναι ακόμα είναι παραμύθι  που το λανσάρουν χρόνια γιατί  …το περιβάλλον έχει πολύ "μάσα"
Ας μην μασάμε λοιπόν όλα αυτά που μας λένε για το περιβάλλον και ας κοιτάξουμε ποιοι το λένε και γιατί το λένε.
Πρόθεση αυτής της αναφοράς δεν είναι πλήρης ανάλυση της μπαρούφας που κρύβεται πίσω από τον εύηχο ορισμό της λέξης περιβάλλον αλλά μία υπενθύμιση -λόγω των ημερών- ότι πίσω από αυτό που μας παρουσιάζουν ως πρόβλημα κλιματικής αλλαγής, υπάρχουν οι ίδιο άνθρωποι που δημιουργούν τις κρίσεις κάθε είδους.

Είναι οι ίδιοι φονιάδες, οι ίδιοι δολοφόνοι οι οποίοι κρύβουν καλά τον πραγματικό τους ρόλο και μην ξεχνάμε ότι  …τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα.

 



Δημοσίευση σχολίου