Αν οι πρόσφυγες μπορούν να καταλάβουν την Ελλάδα τότε η Τούρκοι πρέπει να τους προσλάβουν για να εκπαιδεύσουν τον Τούρκικο στρατό.

Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ο οποίος ως υπουργός εθνικής άμυνας της χώρας, δηλώνει ότι «Οι εισερχόμενοι δεν αποτελούν ένα αριθμό τέτοιο που να μπορούν να γίνονται έλεγχοι με τα μέσα που διαθέτουμε. Εδώ μιλάμε περί αποβάσεως. Η Ελλάδα πρέπει να θωρακιστεί με όλα τα μέσα για να γίνεται η ταυτοποίηση».

Άρα το πρόβλημα της κατάληψης της χώρας δεν είναι στρατιωτικό, αλλά «αριθμητικό». Υπάρχει δηλαδή «αριθμητική ταρίφα» πέραν της οποίας ο έλεγχος εισερχομένων είναι αδύνατος.
Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν περνούν 550.000 άνθρωποι από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, κάποιοι εξ αυτών θα είναι και εκείνοι που θα εκμεταλλεύονται το προσφυγικό. Το θέμα είναι να διασφαλιστεί η ταυτοποίησή τους και η επιστροφή στις οικίες τους».
Συνεχίζοντας είπε κάτι που για τον ίδιο είναι ξεκάθαρο: «Είναι ξεκάθαρο πια ότι μαζί με τα θύματα του ισλαμοφασισμού στην Μ. Ανατολή που έρχονται ως πρόσφυγες στην χώρα, ακραία στοιχεία περνούν προς την Ευρώπη».
Με τις δηλώσεις αυτές του Π. Καμμένου είναι ξεκάθαρο ότι από το «Κούκι» περνάμε στην πλήρη παράδοση καθώς η Ευρώπη οφείλει να μας προστατέψει, με κάθε μέσον ακόμα και με τον στρατό της φίλης και «γειτόνισσας» μας Τουρκίας.
Τελικά είναι φανερό ότι εκτός από τον λαό και ο Καμμένος έμαθε να γράφει με το αριστερό, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν στο μέλλον δούμε στα πανό της Χρυσής Αυγής συνθήματα του τύπου «Κάτω η δικτατορία των μονοπωλίων» ή συνθήματα του ΚΚΕ που θα λένε «Το καπνογόνο δεν είναι έγκλημα»  


Δημοσίευση σχολίου