Φαίνεται ότι πάει καλά η εταιρεία που έστησαν στην λεωφόρο Συγγρού δύο υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, δηλαδή κάτι σαν υπουργοί, αφού ο ημερήσιος τσίρος της νέας τους εταιρείας αγγίζει το ποσό των 50.000Ευρώ.


Οι "υπουργοί" έχοντας εξασφαλισμένοι την πελατεία από το παρατράγουδο Ελλάς ξεκίνησαν τις δουλίτσες τους γιατί κατά πως λέει η αριστερά πρέπει ο καθένας να κάνει ότι μπορεί για να φέρει την ανάπτυξη.

Φρένο στα σχέδια τους και κατ' επέκταση στα σχέδια της ανάπτυξης, βάζει όπως πάντα η επάρατη δεξιά η οποία έβαλε τον "φασίστα" βουλευτή της κ. Λευτέρη Αυγενάκη να καταγγείλει τις δραστηριότητες των αριστερών υπουργών, οι οποίοι με τις θυσίες του λαού δούλεψαν μεθοδικά για να στήσουν ένα κολομάγαζο, κατά το κολόσπιτο που έλεγε και ο αείμνηστος Βαγγέλης Γιαννόπουλος για το ερωτικό στέκι Ανδρέα - Δήμητρας.

Την απίστευτη καταγγελία κάνει ο βουλευτή της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος έχει την ευγένεια να μην τους κατονομάζει αλλά κάνει αναφορά για τα γραφεία τους στη Συγγρού,  γιατί κατά τον ίδιο, τα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη παραπλανούν το λαό με μικροεπενδύσεις των 50.000Ευρώ ημερησίως, την στιγμή που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα κατάφερναν πολύ καλύτερα με μίζες εκατομμυρίων και μάλιστα χωρίς να πληρώνουν γραφεία στη Συγγρού.

Το γραφείο περαίωσης εκκρεμοτήτων του λαού, που έστησαν τα κυβερνητικά στελέχη είναι ανταγωνιστικό στις τιμές, λόγω του ότι όλα είναι μαύρα και έτσι ο πελάτης γλυτώνει 23% ΦΠΑ και ακόμα ένας λόγος που καταφέρνει να προσφέρει μειωμένες τιμές, είναι γιατί έχει μειωμένες λειτουργικές δαπάνες καθώς εκτός από το ΦΠΑ δεν έχει και κόστος εφορίας.

Κατά τον βουλευτή της επάρατης δεξιάς, πρόκειται, «για ένα γραφείο διευθετήσεων και εξυπηρετήσεων, δηλαδή μια μηχανή παρα-διοίκησης η οποία λύνει, υποτίθεται, θέματα πολιτών... με το αζημίωτο». Συνεχίζοντας προσθέτει: «Όπως αναφέρεται, το εν λόγω γραφείο ασχολείται με «όσα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις πολιτών και Πολιτείας, δηλαδή, για παράδειγμα, ταχύτερη επιστροφή του ΦΠΑ ή απόδοση των οφειλομένων του Δημοσίου σε κάποιον προμηθευτή. Και πώς λειτουργεί; Πάρα πολύ απλά θα έλεγα με το παλαιό, παραδοσιακό και δοκιμασμένο ελληνικό σύστημα, αυτό του «γρηγορόσημου». Προσφέρεις ένα «δωράκι» και το γραφείο «καθαρίζει»...». 

Εδώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την εντιμότητα του βουλευτή, καθώς παραδέχεται την διαχρονικότητα του συστήματος "γρηγορόσημο" και δεν το χρεώνει στην ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  Α.Ε αλλά και στην bordelo ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΕΠΕ.
Όπως, δε, αναφέρεται: «Το «κοπτήρι» κόβει, κατά τα θρυλούμενα, κοντά στις 50.000 ευρώ την ημέρα».
Ο βουλευτής Ηρακλείου θέτει την καταγγελία του σε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Κουρουμπλή και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Είναι ξεκάθαρο ότι η αμετανόητη ΝΔ, θέλει με κάθε τρόπο να περιορίσει την ανάπτυξη που με τόσο κόπο έστησε ο Αντώνης Σαμαράς και τώρα βλέπει να την καρπούνται άλλοι.

Ο βουλευτής - προπαγανδιστής αναμένει η ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Α.Ε να αντιδράσει άμεσα δια του διευθύνοντος συμβούλου κ. Αλέξη Τσίπρα.




Δημοσίευση σχολίου