Συνεργάτης των Ναζί ο ''εθνάρχης'' Κων/νος Καραμανλής, κατέδιδε 'Ελληνες Εβραίους;


'Εγγραφο της CIA αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε στην δίκη του 'Αϊχμαν στο Ισραήλ 1962. (Το πλήρες έγγραφο της CIA θα το βρείτε (εδώ))

Το έγγραφο δείχνει και την αντίδραση της κυβέρνησης Καραμανλή, που ζήτησε ''χάρη'' από το Ισραήλ, δηλ. να μην αποκαλυφθεί το γεγονός.

Αργότερα, όπως πιστοποιεί και άλλο έγγραφο της CIA, η ''δράση'' του Κ. Καραμανλή στην κατοχή, είχε ως αποτέλεσμα να τον αγνοήσουν στην Γερμανία στο ζήτημα των κατοχικών αποζημιώσεων.

Γνωρίζοντας ο Καραμανλής την δράση του, ότι δηλαδή φορούσε κουκούλα και κατέδιδε Έλληνες αλλά και ότι αυτό το γνώριζαν οι Γερμανοί, είναι δυνατόν ποτέ να ζητούσε γερμανικές αποζημιώσεις;

Το θέμα είναι με τι απειλούν οι Γερμανοί τον Τσίπρα και πάγωσε και το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων αλλά και την επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος;

Στο έγγραφο της CIA που θα βρείτε (εδώ) φαίνονται και όλα τα ονόματα των Γερμανοτσολιάδων, που έδρασαν με κουκούλα και τώρα οι σπόροι τους μας κουνάνε το δάκτυλο. Τις αποκαλύψεις έκανε το site της ομογένειας "ΚΑΛΑΜΙ".






Δημοσίευση σχολίου