Το Grexit είναι απειλή μόνο για τους Έλληνες γιατί όλοι οι άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί και ειδικά αυτοί που μπορούν να σκέφτονται, τάσσονται υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε δημοσκόπηση για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ το 52% τάσσεται υπέρ της αποχώρησης καθώς αντιλαμβάνεται ότι αυτή η Ευρώπη είναι η Ευρώπη της Γερμανίας.

Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι της Γερμανίας αντιλαμβάνονται ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες γιατί σε αντίστοιχη δημοσκόπηση τον Οκτώβριο, το 53% τάχθηκε υπέρ της παραμονής.


Μετά όμως τα τελευταία γεγονότα που έχουν σχέση με την Συρία, βλέπουν ότι οι Γερμανοί παίζουν το δικό τους παιχνίδι καθώς αφήνουν τις άλλες χώρες να δαπανούν τεράστια ποσά εναντίων των τζιχαντιστών, ενώ οι Γερμανοί δεν συμμετέχουν πουθενά παρά μόνο πουλάνε όπλα στους τζιχαντιστές και ¨¨τα βρήκαν" με την Τουρκία για να προμηθεύονται φθηνό πετρέλαιο από τις περιοχές που ελέγχει το ισλαμικό κράτος.

Από εγκυρότατες πηγές μας έλεγαν ότι η Γερμανία δεν πρόκειται να δεχθεί τρομοκρατική επίθεση γιατί δημιουργήθηκε άξονας ISIS - Τουρκίας - Γερμανίας που εξασφαλίζει φθηνή ενέργεια στη Γερμανία η οποία παρέχει κάλυψη στην Τουρκία που με τη σειρά της φροντίζει να τροφοδοτεί, εκτός από ενέργεια, και με εργατικό δυναμικό τη Γερμανία.  
Ο παραπάνω κύκλος εξυπηρετεί πρωταρχικά την Γερμανία, η οποία επιδιώκει την ιστορική της αποκατάσταση μέσω της οικονομικής ισχύος ενώ παράλληλα θρέφει τις ελπίδες του Ερντογάν για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, όνειρο που φαίνεται ότι δεν μπορεί να το πετύχει με τις ΗΠΑ όσο υπάρχει το Ισραήλ. 
Το ισλαμικό κράτος είναι ένα δημιούργημα που στήθηκε για να εξυπηρετήσει οικονομικά συμφέροντα και από την στιγμή που η Τουρκία τους παρέχει κάλυψη για να διαθέτουν το πετρέλαιο, το πρόβλημά τους θεωρείται λυμένο και κατά συνέπεια δεν έχουν κανένα λόγο να μην συμμετέχουν στον άξονα. 


Δημοσίευση σχολίου