Δεν είναι καθόλου απίθανο να διασπαστεί η ΝΔ μετά τις τελευταίες εξελίξεις καθώς αυτός είναι ο απώτερος στόχος σε περίπτωση που η νέα χρυσή αυγή που οραματίζονται οι φασίστες υπό τον Σαμαρά δεν καταφέρει να κυριαρχήσει μέσα στην ΝΔ.

Ήδη οι πρώτες πληροφορίες κυκλοφόρησαν και θέλουν τον Τζιτζικώστα να δίνει το πράσινο φώς σε συνεργάτες του που τον ωθούσαν σε ίδρυση νέου κόμματος καθώς, όπως έλεγαν "η ΝΔ έχει τελειώσει".
Ο Τζιτζικώστας υπό την καθοδήγηση κυρίως των Βορίδη - Παναγιωτόπουλου και την κάλυψη του Σαμαρά έκανε τις πρώτες κρούσεις για την ίδρυση νέου κόμματος στο οποίο, όπως λένε άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος Τζιτζικώστα θα μετέχει και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, ο δευτερότοκος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.
Ο σκληρός πυρήνας του κ. Τζιτζικώστα ισχυρίζεται ότι το νέο κόμμα, που θα περιέχει βασιλόφρονες, ακροδεξιούς και Νέοδημοκράτες θα συγκεντρώσει περίπου το 12% του εκλογικού σώματος.
Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο και εάν δεν αληθεύουν τότε ο Τζιτζικώστας θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για αν πείσει τους ψηφοφόρους ότι είναι εγγυητής της ενότητας και δεν έχει σχέση με όλα αυτά που του καταλογίζουν.

   

Δημοσίευση σχολίου