Αναμφίβολα αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Πελοποννήσου.

Η αποτυχία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια για να μπορεί να ανακεφαλαιοποιηθεί έχει ταράξει την Πελοπόννησο παρά τηνσυνομωσία της σιωπής” που επιχειρείται προκειμένου να μην λάμψει η αλήθεια.
Τα παρασκήνια πίσω απο την αποτυχία είναι συγκλονιστικά.
Η διοίκηση της Τράπεζας χειρίστηκε το τραπεζικό ίδρυμα με τρόπο που αργά ή γρήγορα θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Τα περισσότερα μέλη της διοίκησης δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση και όλα τα χειρίστηκε προσωπικά ο πρόεδρος κ.Γιώργος Δαλαμαρίνης και 2-3 ακόμα συνεργάτες του.
Λίγες ημέρες πριν γίνει το μεγάλο μπάμ, ο πρόεδρος της Τράπεζας σε ΕΠΙΣΗΜΗ ενημέρωση του στο διοικητικό συμβούλιο της Συνεταιριστικής είπε στα μέλη:
Μην ασχολείστε με το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Εχω βρεί φερέγγυο επενδυτή και όλα θα πάνε καλύτερα απο ότι φαντάζεστε
Στις επίμονες ερωτήσεις των μελών για το όνομα τουεπενδυτήαπαντούσε ο κ.Γιώργος Δαλαμαρίνης στερεότυπα:
Δεν μπορώ να σας πώ και δεν θα σας πώ”…!
Λίγες μέρες μετά η Τράπεζα μπήκε σε εκκαθάριση…!
Η διοίκηση με κατεβασμένα τα χέρια παρέδωσε την Τράπεζα των Πελοποννησίων στους γύπες και μαζί τις οικονομίες χιλιάδων συμπατριωτών μας.
 ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;
Έκπληκτοι διαβάσαμε χθες ανακοίνωση των 66 εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου οι οποίοι αποθέωναν τον κ.Γιώργο Δαλαμαρίνη πρόεδρο της Τράπεζας για όσα έκανε.
Αν δεν είναι φάρσα πρόκειται για ανήκουστη ενέργεια.
Αποθέωσαν τον άνθρωπο που έκλεισε την Τράπεζα και τους έβγαλε στην ανεργία;
Αυτά ούτε στο Γκόθαμ Σίτυ δεν γίνονται.
Εδώ οι πληροφορίες μας μιλάνε για ακόμα μεγαλύτερο παρασκήνιο και προσπάθεια του προέδρου να μην βρεθεί με ποινικές ευθύνες.
Οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα παρά τις διαβεβαιώσεις που παίρνουν και αυτό γιατί η διοίκηση της Συνεταιριστικής δεν τους έβαλε στο πακέτο μεταβίβασης στην Εθνική Τράπεζα.
Και αυτοί τον αποθέωσαν..
Ή μήπως δεν είναι έτσι;

 "Πηγή:moriasnews.gr"

Δημοσίευση σχολίου