Έχουν εξοικειωθεί με το άκουσμα της λέξης γερμανοτσολιάς οι ευρωβουλευτές της ΝΔ οι ποίοι καταψήφισαν την Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο της VW και πλέον η αντίδραση στο άκουσμα της λέξης προκαλεί ανάταση ψυχής και γεμίζει υπερηφάνεια το πατριωτικό τους ένστικτο.

Αυτοί, οι γερμανοτσολιάδες, μιλάνε για οικουμενική και εθνικό σχέδιο υποδούλωσης της χώρας και φαίνεται ότι αυτοί είναι η κυρίαρχη πολιτική ελίτ.
Αυτά τα πολιτικά ζόμπι είναι στις Βρυξέλλες με την δική σας ψήφο και θα είναι εκεί για να προστατέψουν τη Γερμανία από κάθε Ελληνική αξίωση είτε αυτή λέγεται αποζημιώσεις από τον πόλεμο είτε επαχθές χρέος, είτε Siemens, είτε VW η υποβρύχια η οτιδήποτε άλλο.  
Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είπαν «ΟΧΙ» στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις ευθύνες της Κομισιόν και των κρατών για το σκάνδαλο της Volkswagen.
Να τους χαιρόμαστε και να τους καμαρώνουν όσοι τους ψήφισαν. 

Για συγκάλυψη του σκανδάλου της γερμανικής εταιρείας Volkswagen, κατηγορεί τους ευρωβουλευτές της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, με μια σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.
«Το πρωτοφανές, για τα δεδομένα της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, σκάνδαλο των “συστημάτων αναστολής” που χρησιμοποιούσε η γερμανική εταιρεία VW στους κινητήρες της, προκειμένου να εξαπατά τις μετρήσεις για τους ρύπους, επέλεξαν να συγκαλύψουν με την ψήφο τους οι ευρωβουλευτές της ΝΔ», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι τη στάση αυτή επέλεξαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αν και «πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία πέρα από τις προφανείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις, έχει σαφείς οικονομικές και πολιτικές διαστάσεις, καθώς σε πολλές χώρες, όπως η Ελλάδα, η φορολόγηση των οχημάτων σχετίζεται με τις μετρήσεις για την εκπομπή ρύπων».
Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με τα οποία 3 ευρωβουλευτές της ΝΔ ακολούθησαν τη γραμμή της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην οποία συμμετέχουν, ψηφίζοντας κατά της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο της VW, ενώ 2 απείχαν από την ψηφοφορία.

Δημοσίευση σχολίου