Πόσο κινδυνεύει η Δύση από το Ισλάμ και πόσο το Ισλάμ από την Δύση;
Τα καραβάνια των προσφύγων προχωρούν ενώ τα σκυλιά γαυγίζουν, ίσως είναι η εικόνα που θα πρέπει να φέρουν στο μυαλό τους οι Ευρωπαίοι του 2050 και να ρωτήσουν γιατί η Ευρώπη του 2050 είναι μουσουλμανική.


Το ερώτημα τότε θα είναι βασανιστικό, αλλά δεν θα τίθεται από κανέναν γιατί  ενώ σήμερα όποιος μιλάει ενάντια σε αυτό που συμβαίνει με την ανεξέλεγκτη εισροή μουσουλμάνων στην Ευρώπη, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ρατσιστής, το 2050 όποιος μιλάει για οτιδήποτε άλλο πλην του Ισλάμ θα του παίρνουν το κεφάλι.
Στην παρούσα φάση δεν έχει καμία σημασία η ανάλυση ή η απόδοση ευθυνών για τους λόγους που οι άνθρωποι αυτοί φεύγουν από τα μέρη τους, η ποιος φταίει που φεύγουν.   


Δεν έχει καμία σημασία γιατί οι λόγοι είναι γνωστοί αλλά οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν μπορούν να κάνουν τίποτε απολύτως για να εμποδίσουν τους πολέμους, την εξαθλίωση στην οποία οδηγούνται οι λαοί, ούτε και να αντισταθούν στους ηγεμόνες που στο όνομα της δημοκρατίας καταλύουν την δημοκρατία.
Σημασία έχει ότι ο τρόπος που ασκείται η εξουσία στον πλανήτη δημιουργεί μετανάστες οι οποίοι πολύ μεθοδικά οδηγούνται στην Ευρώπη.
Σήμερα υπάρχουν Ευρωπαϊκά κράτη που καταρρέουν και ο εχθρός είναι μουσουλμάνος. Στο Παρίσι εκείνο που έμεινε είναι ότι μουσουλμάνοι έσπειραν τον θάνατο.
Μουσουλμάνοι ανατίναξαν το Ρώσικο αεροσκάφος, μουσουλμάνοι παντού μουσουλμάνοι ακόμα και όταν εμφανίζεται "αρειανός" όπως ο μακελάρης της Νορβηγίας και αυτόν …μουσουλμάνο τον βλέπουμε.
Στο Μάλμε της Σουηδίας το 50% των νεογέννητων παίρνει το όνομα Μωάμεθ και σε λίγο οι Μωάμεθ θα είναι ποιο πολύ από τους Γιώργηδες και στην Ελλάδα. ειδικά τώρα που οι Ευρωπαίοι σηκώνουν ξανά το τοίχος του Βερολίνου και εμείς θα μείνουμε με τους φίλους μας τους Μωάμεθ.
Αν σε όσα προανέφερα προσθέσουμε και ότι καμία μουσουλμανική χώρα, από αυτές που έχουν τεράστιο πλούτο και μπορούν να συντηρήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους, όπως το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία δεν δέχονται μουσουλμάνους στο έδαφός τους τότε σίγουρα το "πλάν Β" για το μεταναστευτικό θα πρέπει να είναι το προσεχές θέμα.
 Π.Κ

  

Δημοσίευση σχολίου