Για όλους υπάρχουν στιγμές που θέλουν να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι. Δικαιολογημένη και η κυρία "μαμά" της Λεπέν, όταν χώρισε ξέχασε τις αρχές του φασισμού και βρέθηκε στον φυσικό της χώρο το playboy προς τέρψη των απανταχού φίλων του περιοδικού και του αντρικού πληθυσμού γενικότερα. 

Η Μαρίν Λεπέν, αλλά και η ανιψιά της Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, δίνουν σήμερα Κυριακή σκληρή μάχη για να ανεβάσουν εκ νέου τα ποσοστά του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας στις περιφερειακές εκλογές.

Η πρόεδρός του, του κόμματος Μαρίν Λεπέν, είναι το μεγάλο φαβορί στο βορρά (Νορ-Πα-ντε-Καλαί και Πικαρδία), όπου είναι υποψήφια.
Η ανιψιά της, η Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, είναι επίσης φαβορί στο νότο, στην περιφέρεια Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή.

Και οι δυο, κυρίως βέβαια η πρόεδρος του κόμματος Εθνικό Μέτωπο (FN), Μαρίν Λεπέν προτάσσουν τις ακραίες συντηρητικές τους απόψεις για να πάρουν την ψήφο των γάλλων πολιτών.
Όμως υπάρχει ένα περιστατικό στην οικογενειακή της ζωή των Λεπέν, που την έχει σημαδέψει και αποτελούσε πλήγμα για τις πολιτικές της επιδιώξεις.


Το 1987 και ενώ η Μαρίν Λεπέν ήταν 29 ετών η μητέρα της και πρώην σύζυγος του Ζαν Μαρί Λεπέν, Πιερέτ Λαλάν «γιόρτασε» το διαζύγιό της με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.
Φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του Playboy ως σέξι υπηρέτρια που φορούσε μόνο τη ποδιά της και πήρε «εκδίκηση» από τον τότε υπερσυντηρητικό Λεπέν, ηγέτη του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος που μετέπειτα κληροδότησε τον πολιτικό αυτό σχηματισμό στην κόρη του.


Δημοσίευση σχολίου