“Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ειρήνη ανάμεσα στα έθνη, πριν αποκτήσουν όλα τον ίδιο νόμο και το ίδιο νομικό σύστημα . Γι' αυτό ελπίζω πως ο εθνικοσοσιαλισμός θα εξαπλωθεί μια μέρα σε όλον τον κόσμο . Αυτό δεν είναι απίθανο όνειρο, αλλά ένας πραγματοποιήσιμος αντικειμενικός σκοπός”. - Χίτλερ - σε λόγο του στο Μόναχο - Μάρτιος 1936 .


Ναι, ήταν το πιστεύω ενός Ναζί , που ο Γερμανικός Λαός μετά προθυμίας πίστεψε ως όνειρο που το υπηρέτησε πιστά και με θρησκευτική ευλάβεια. 

Ένα όνειρο, όνειδος, που απέβλεπε στην Γερμανική παντοκρατορία, όχι ειρηνικά μέσω των ανθρώπινων ιδεών, αλλά μέσω της στρατιωτικής κατίσχυσης για επιβολή μιας και μοναδικής ιδέας, του Φασισμού

Το όνειρο του φασισμού δεν προδίδει μόνο τις τρελές και απάνθρωπες φαντασιώσεις ενός φασίστα αρχηγού, αλλά αποκαλύπτει και την ψυχική προδιάθεση ενός Λαού, που θεωρεί τον εαυτό του ως ανώτερη φυλή έναντι των άλλων, με αναπόφευκτο της μοίρας του ως θέλημα Θεού, να κυβερνά τον κόσμο. 
Η δεσποτική της στάση και η αλαζονική της συμπεριφορά στα κράτη μέλη της Ευρώπης τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν επιλέξει τον ρόλο του δορυφόρου, είναι η απαρχή ενός ανεκπλήρωτου ονείρου από το παρελθόν που αναζητά την πραγμάτωση του. 

Τα υλικά με τα οποία φτιάχτηκε η ψυχή και η συνείδηση αυτού του Λαού, είναι τα ίδια μέχρι και σήμερα ,που δεν αλλάζουν την χημεία της, παρά μόνο τις μεθόδους της και τις τακτικές της, σ’ αυτό που θεωρεί πεπρωμένο της, ως άρια φυλή. 

Από τα ίδια υλικά είναι φτιαγμένοι και οι επίγονοι του Χίτλερ, στον ίδιο δρόμο και στον ίδιο προορισμό, επεκτείνοντας με κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, τους δικούς τους νόμους και τις δικές τους πολιτικές στα κράτη μέλη της Ευρώπης, που θεωρούν ως επαρχία της μητρόπολης που λέγετε Γερμανία . 

Πόσο διαφέρει επί της αρχής το όνειρο του Χίτλερ για παγκόσμια κυριαρχία, από την Γερμανική κυριαρχία στην Ευρώπη ως όνειρο του Σόιμπλε, που βίαια και εκβιαστικά επιβάλλει, στο όραμα της μεγάλης ιδέας . Πόσο σεβάστηκε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια η Γερμανία του χθες , και πόσο την σέβεται σήμερα Πόσο μας διέταζε, και πόσο εξακολουθεί να μας διατάζει; 

Πόσες φορές μας εκτέλεσε τότε , και πόσο συνεχίζει να μας εκτελεί τώρα; 

Ουκ έστι τέλος ..... Πόσο άλλαξε η σημερινή Γερμανία στην στάση της, στις υποχρεώσεις της και στις πρακτικές της, στα άλλοτε θύματα της ναζιστικής της θηριωδίας; Όσο άλλαξε την στάση της η σημερινή Τουρκία στην αναγνώριση της γενοκτονίας που οφείλει στον Λαό μας, άλλο τόσο άλλαξε και η τότε σύμμαχος της και αρχιτέκτονας αυτού του εγκλήματος, Γερμανία, στην αναγνώριση των οφειλών της, στην χώρα μας . 
Είναι Λαοί που δεν εξοφλούν τις οφειλές τους, ούτε καν στην Ιστορία και πάντα θα τους εκφράζει ένας Χίτλερ! 
Είναι Λαοί που δεν τους ενδιαφέρει η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, παρά μόνο η γραφή αυτής με αίμα εκβιασμούς και αδικίες και πάντα θα τους εκφράζει ένας Σοιπλερ!
Είναι Γερμανία ανόητε, το ίδιο όνειρο, ο ίδιος σκοπός της απόλυτης κυριαρχίας της, στον ευάλωτο Ευρωπαϊκό χώρο της δημοκρατίας που θέλει να μετατρέψει σε φεουδαρχία. 
Τόσο παρελθόν, τόση εμπειρία και ακόμη ως Λαός δεν έχουμε αντιληφθεί με ποιους έχουμε να κάνουμε. Αγώνας σε δύο μέτωπα για τον δύσμοιρο Λαό μας .
 Έξω με τον χθεσινό μας εχθρό και μέσα με τον κακό μας εαυτό. 
Ένα εαυτό που δεν πρέπει να ξεχνά από την ιστορική του διαδρομή ποιοι ήταν οι δήμιοι του. Κάτι άγνωστο στην παιδεία των πρωταγωνιστών του πολιτικού μας προσωπικού, που διαγκωνίζεται ποιος θα εφαρμόσει πιστότερα τα εχθρικά για τον Λαό μας Γερμανικά μνημόνια, στο πνεύμα της υποτακτικής συνεργασίας με τον Σόιμπλε και ύστερα παρεξηγούνται ως ευαίσθητοι πατριώτες, όταν τους αποκαλούν "γερμανοτσολιάδες". 

Το αν ο Σόιμπλε μας διακωμωδεί στα διεθνή φόρα, λέγοντας μας «Είναι η εφαρμογή των συμφωνηθέντων, ανόητε» είναι σχήμα λόγου, αποδεκτό και εύπεπτο στην ανύπαρκτη πλέον αξιοπρέπειά τους, υποβιβάζοντας το γεγονός σ’ ένα χαλαρό σχολιασμό, για να αποκρύψουν την ατολμία τους μη τυχόν και δυσαρεστήσουν το αφεντικό τους, στην δέουσα απάντηση : "είναι η Γερμανία ρε ηλίθιε". 

Εκεί καταντά ο πολιτικός στην χώρα μας για λίγη γεύση εξουσίας, έτοιμος να δεχθεί τα πάντα, αρκεί αυτός να υπάρχει ως σωτήρας, ενός υποταγμένου και χωρίς σωτηρία Λαού . Δεν υπάρχει ποιο ανάγλυφη περιγραφή του Γερμανικού δόγματος από αυτά που λέχθηκαν και από αυτά που πράττονται . Ένας νόμος και ένα νομικό σύστημα είπε ο Χίτλερ ….. Μια πολιτική, σκληρή και απάνθρωπη λέει ο Σόιμπλε … Ο σκοπός είναι πραγματοποιήσιμος … 

Τότε με τα τανκς, τώρα με το Γερμανικό ευρώ …. "Μέχρι να το καταλάβουν αυτοί οι ανόητοι Έλληνες τι συμβαίνει, θα κατασχέσουμε το σώμα τους και μετά θα εκπλειστηριάσουμε την ψυχή τους".

 Ασλανίδης Ματθαίος. 

ΥΓ. Στην Ελλάδα έβαλαν τον διακινητή να κοιτάει τα παιδάκια που πνίγηκαν στο Αιγαίο. Δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς
Ας κοιτάξει η Γερμανία τις παρακάτω εικόνες μήπως, λέω μήπως θυμηθεί το Άουσβιτς, το Νταχάου γιατί μπορεί κάποτε να λέει δεν ήξερα, δεν ήμουν εκεί. 








Δημοσίευση σχολίου