Στις κάλπες αύριο οι νεοδημοκράτες και είναι καλό να θυμούνται τι έγινε στον πρώτο γύρο για να μην μας ξαναπούν στο μέλλον ότι «κι αν δεν τα φάγατε μαζί, …εσείς τους ψηφίσατε»


Η «θύμηση» θα περιοριστεί στην φασιστική πτέρυγα της ΝΔ γιατί αυτή επιδιώκει να ελέγξει τον χώρο της ΝΔ και αφού δεν τα κατάφερε με τον Τζιτζικώστα τώρα ρίχνει την δύναμή της στον Μητσοτάκη

Πριν το πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ο Μάκης Βορίδης είχε στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ.
Όμως αίσθηση είχε προκαλέσει τότε η αναφορά του στις υποψηφιότητες. Ο Μάκης Βορίδης είχε πει ότι «υπάρχουν δύο κεντρώες υποψηφιότητες – του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη- μία κεντροδεξιά υποψηφιότητα, αυτή  του Απόστολου Τζιτζικώστα και η καθαρή δεξιά υποψηφιότητα, αυτή του Αδ. Γεωργιάδη». Όλα αυτά τα θυμούνται πολύ καλά στη Συγγρού και παραμονή των κρίσιμων εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, κάνουν θέμα τη στάση που κράτησε το πρωτοκλασάτο στέλεχος, τονίζοντας βέβαια το κάζο που έπεθε με τον Τζιτζικώστα και τις κολωτούμπες που έχει κάνει… Όπως γράφει και ο Βηματοδότης, κάνουν λόγο για το… vertigo το οποίο έπαθε. Τι ακριβώς λένε; Οτι εδώ και καιρό εμφανιζόταν ως ένας από τους υποψήφιους αρχηγούς αλλά ποτέ δεν τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα. Εν συνεχεία στήριξε με πάθος την υποψηφιότητα του Απ. Τζιτζικώστα. Και όταν ο κ. Τζιτζικώστας τερμάτισε τρίτος, στηρίζει τώρα φανατικά την υποψηφιότητα του Κυρ. Μητσοτάκη, μαζί με τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος να θυμίσω ότι είχε χαρακτηρίσει τον κ. Βορίδη στην αρχή του προεκλογικού αγώνα «προδότη αδελφό».

Δημοσίευση σχολίου