Κάποιες, φαινομενικά, περίεργες δηλώσεις πραγματοποίησε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για το χρίσμα της Προεδρίας, Ντόναλντ Τραμπ, στο γαλλικό περιοδικό Valeur Actuelles.

Περίεργες υπό το πρίσμα πάντα της μέχρι τώρα πορείας του, των διαφόρων δηλώσεων που κάνει και, το κυριότερο, υπό το πρίσμα της ίδιας της πολιτικής του πλατφόρμας.
Συγκεκριμένα, ο,  ακροδεξιός κατά πολλούς, Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως «η Γαλλία δεν είναι αυτή που ήταν» και πως «οι Γερμανοί δεν αναγνωρίζουν τη χώρα τους», αναφερόμενος πάντα στο προσφυγικό ζήτημα.
Παράλληλα, έκανε λόγο για κατάρρευση της Ευρώπης και για το πόσο δραματικό είναι το γεγονός ότι η Άνγκελα Μέρκελ επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο!
Συνεχίζοντας το επί της ουσίας αντιπροσφυγικό του παραλήρημα, ο Τραμπ μίλησε ακόμη και για επαναστάσεις (τι να εννοεί άραγε;), αλλά και για νέο τρομοκρατικό χτύπημα από το οποίο, κατά τη γνώμη του πάντα, δεν θα γλιτώσει η Γηραιά Ήπειρος.
Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στο πολιτικό του πρόγραμμα, αναλύοντας το σχέδιό του για την κατασκευή και δεύτερου παράλληλου τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες!
Ο ίδιος έκανε λόγο για 11 εκατομμύρια ανθρώπους.
«Αν δεν συμφωνήσουμε ότι η κατάσταση πρέπει να σταθεροποιηθεί, τότε ναι, θα είναι το τέλος της Ευρώπης», υπογράμμισε σε όλους τους τόνους.
Είτε μας αρέσει είτε όχι ο Τράμπ σε πολλά από αυτά που ανέφερε έχει δίκιο γιατί έτσι γίνονται τα πράγματα. Όμως λέει την μισή αλήθεια γιατί πίσω από όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη στην πραγματικότητα κρύβεται το μεγάλο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και οι μετανάστες είναι μέρος της υλοποίησής του, πράγμα που γνωρίζει πολύ καλά ο Τράμπ.  


Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου