Σε όλους είναι γνωστό ότι το Μητσοτακέικο έπαιξε πολλά βρόμικα πολιτικά παιχνίδια που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την πορεία αυτού του τόπου.
Αρχηγός και πρώτος διδάξας της οικογενείας, ο Μπαμπάς Μητσοτάκης ο οποίος έριξε τον Γ. Παπανδρέου, που κέρδισε τις εκλογές με 52,72%!!! και στη θέση του  έφερε την κυβέρνηση Νόβα. υπουργός της οποίας ορκίστηκε και ο ίδιος. 
Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τότε, έβγαλαν το λαό στους δρόμους και συνθήματα όπως "κάτω η μοναρχία" και "οι προδότες στο Γουδί" φέρουν ξεκάθαρα τη σφραγίδα "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ" ο οποίος από τότε "εποίησε την αρχή των σημείων" παρά του ότι η ιστορία της οικογένειας ξεκινάει από την εποχή της γερμανικής κατοχής.
Προδότες οι αποστάτες, προδότης και ο Μητσοτάκης όπως τους χαρακτήρισε ο Γ. Παπανδρέου, η ιστορία και η "συνείδηση του λαού".
"Συνετελέσθη σήμερον παραβίασις του πολιτεύματος. Η κυβέρνησις του λαού εξηναγκάσθη εις παραίτησιν. Και εκλήθη να κυβερνήση μία ομάς προδοτών της Ενώσεως Κέντρου. Αλλά δεν συνέβη μόνον παραβίασις του πολιτεύματος. Συνέβη επίσης και διακωμώδησις. Ο τρόπος της καταλήψεως της αρχής από την κυβέρνησιν ανδρεικέλων έχει προσλάβει τον χαρακτήρα φαιδρού πραξικοπήματος. Εις τα ανάκτορα ενήδρευε ο ακατονόμαστος πρόεδρος δια να ορκισθή αμέσως μετά την αναχώρησίν μου... Καταγγέλλω προς τον δημοκρατικόν κόσμον της χώρας την ομάδα των προδοτών και τον καλώ εις πάνδημον ειρηνικήν εκδήλωσιν εναντίον της προδοσίας... Αρχίζει από σήμερον νέος ανένδοτος αγών υπέρ της δημοκρατίας".
Η παραπάνω δήλωση του Γ. Παπανδρέου παραμένει επίκαιρη καθώς οι "ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ" του 65 έχουν εισχωρήσει παντού και ο "ανένδοτος αγών υπέρ της δημοκρατίας" είναι ευθύνη του λαού και επιβεβλημένος όσο ποτέ.
Αυτός, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά την μεταπολίτευση, έκανε δικό του κόμμα, καθώς ούτε ο Καραμανλής ούτε κανείς άλλος ήθελε τον αποστάτη του 65 στο κόμμα του, και κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής ο ίδιος και ένας ακόμα αποστάτης, ο Π. Κανελλόπουλος.
Πούλησε την ψήφο του στον Καραμανλή προκειμένου να του επιτραπεί να …γίνει νεοδημοκράτης και έτσι το μπαμπάς Μητσοτάκης βρέθηκε στην ΝΔ και συνέχισε τον ρόλο που είχε από την εποχή της …βάφτισής του.  
Σήμερα, αιωνόβιος Μητσοτάκης, εξακολουθεί να σιτίζεται από αυτά που πληρώνεις εσύ και ...για να μην ξεχνιόμαστε σου λένε και ότι μαζί τα φάγαμε. 
Αυτός ο επί 70 χρόνια κρατικοδίαιτος τύπος κατάφερε όχι μόνο να ταΐζει τον εαυτό του και την οικογένειά του από τα λεφτά σου, αλλά έβαλε πλήθος άλλων πεταμένων στο παιχνίδι και σήμερα ο γιος του μπορεί με αξιώσεις να απευθύνεται για αλίευση ψήφων σε όλους τους κομματικούς χώρους καθώς οι "μητσοτάκιδες" είναι σπαρμένοι παντού.
Από το projector-revolt.blogspot.gr είναι η παρακάτω δημοσίευση που δείχνει το γενεαλογικό δέντρο όλων αυτών που ταίζει ο Ελληνικός λαός για να τον πουλάνε παραμύθια οι …"Κυριάκοι"


Κόρη Ντόρα: Κρατικοδίαιτη από τότε που γεννήθηκε, πρώτα στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της και έπειτα εξαργύρωσε πολιτικά την εκτέλεση του άντρα της από τη 17Ν και έγινε βουλευτής.
Γιος(;) Κυριάκος-Κούλης: Κρατικοδίαιτος από τότε που γεννήθηκε. Πέρα από βουλευτής και υπουργός διετέλεσε και Πρόεδρος του κοινωφελούς Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης. Σήμερα αρχηγός της ΝΔ μετά από το παιχνίδι που έπαιξαν με τον Σαμαρά σε βάρος του Μεϊμαράκη.
Κόρη Αλεξάνδρα: "Αλεξάνδρα Μητσοτάκη πρόεδρος της ActionAid Hellas και αδελφή της Ντόρας, κόρη του Κωνσταντίνου της αγίας και ομοουσίου οικογενείας , πήρε 600.000 ευρώ μέσω ΜΚΟ, προκειμένου να φτιάξει στην Αιθιοπία ένα σχολείο 100 τ.μ. με χωμάτινο δάπεδο.
Εγγονή Αλεξία: Aμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων στον «Ερυθρό Σταυρό». (
Εγγονός Κώστας: Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε Διεθνείς Οργανισμούς, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και στη Παγκόσμια Τράπεζα µε έδρα το Κόσσοβο, ενώ διετέλεσε ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Εξωτερικών. Μετά η μαμά τον έκανε δήμαρχο Καρπενησίου στα 30κάτι του όπου παραιτήθηκε για να αναβαθμιστεί ιεραρχικά σε περιφερειάρχης όπου θα παραιτηθεί μόλις βρει την ευκαιρία να αναβαθμιστεί σε βουλευτή.
Ανιψιά Αντιγόνη Λυμπεράκη: Πρώην αριστερή και στέλεχος Συνασπισμού. Πρώην αντιπρόεδρος της νεοφιλελεύθερης "Δράσης", νυν βουλευτής του Ποταμιού του Θεοδωράκη. Στέλεχος της "οικογενειακής" ActionAid. Μεταξύ 2000-2004 ήταν στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων των Υπουργείου Εργασίας και ήταν συντονίστρια στην εκπόνηση τριών Εθνικών Σχεδίων Δράσης για την Απασχόληση. Διετέλεσε ακόμα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ (2004-2007) και του "Όμιλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας" (2008-2010). Γνωστή για φράσεις όπως "Οι φτωχοί δεν ξέρουν να ψηφίζουν σωστά και πολλές φορές κρίνουν λάθος", και "ας κάνουμε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για να μην τιναχθεί στον αέρα η συμφωνία με τους δανειστές.".
Σύντροφος Αλεξίας: Ανδρέας Παπαδόπουλος,
τέως βουλευτής ΔΗΜΑΡ. Αυτός είναι από τους μεγάλους αριστερούς της πιάτσας.
Σύντροφος Κώστα: Σία Κοσιώνη. Δημοσιογράφος-Παπαγαλάκι του Αλαφούζου.

Κλείνοντας μία υπενθύμιση.
Όλα αυτά τα καλούδια κάποιοι τα ψηφίζουν και κατά συνέπεια …υμείς και ημείς δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε η επι το ελληνικότερον βγάλτε το σκασμό.
Ο Ντελάλης.   

Δημοσίευση σχολίου