Για δημοκρατία μιλάει η Δύση αλλά όταν γίνονται εκλογές που "δεν συμφέρουν" τότε η "σιωπή των αμνών" δίνει τη λύση. 
Ο λόγος για τις εκλογές που έγιναν στη Συρία στις 13 Απριλίου και ο τρόπος λειτουργία των "δημοκρατικών" μέσων ενημέρωσης της Δύσης, τα οποία έθαψαν το γεγονός της δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας που έλαβε χώρα στη Συρία. 



Την μορφή της "δημοκρατικής ενημέρωσης" των παγκόσμιων μέσων προπαγάνδας ακολούθησε και η «αριστερή» ΕΡΤ του Τσίπρα και φυσικά στο πάρτι συμμετείχαν και όλοι οι αθάνατοι της ΕΣΗΕΑ.  

Η αλήθεια όμως είναι ότι ήταν τέτοια η συμμετοχή του λαού της Συρίας στις εκλογές, που η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε να μην κλείσουν στις 7 μ.μ. τα εκλογικά κέντρα, αλλά δόθηκε παράταση μέχρι τα μεσάνυχτα...

Σε συνέντευξη τύπου, ο βουλευτής της Ρωσικής Δούμας Sergey Gavrilov, επικεφαλής ρωσικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, διεθνών παρατηρητών διεξαγωγής των εκλογών στη Συρία, υπογράμμισε: "Οι εκλογές στη Συρία επιβεβαιώνουν τη νομιμότητα της κυβερνητικής εξουσίας και θα συνεισφέρουν στην προετοιμασία των ειρηνευτικών συνομιλιών της Γενεύης...".
Η πρώτη αντίδραση, μέχρι αυτή την ώρα, έφθασε από τις ΗΠΑ, όπου ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Mark Toner, δήλωσε πως οι ΗΠΑ "δεν νομιμοποιούν τις εκλογές στη Συρία και δεν εκφράζουν τον Συριακό λαό".
Σύμφωνα με τον Mark Toner, τη δημοκρατική λύση στη Συρία θα δώσουν οι συνομιλίες της Γενεύης.
Ταυτόχρονα, ένα οργανισμός φάντασμα -'γεννημένος' από τους "Φίλους της Συρίας", που συμμετέχει κι Ελλάδα-, που δημιούργησαν ΗΠΑ και Ε.Ε., με έδρα την Τουρκία, κάλεσε το λαό της Συρία να μην πάει στις κάλπες, γιατί θα επιτρέψει τη "διεθνή πολιτική νομιμοποίηση του Άσαντ".
Κι επειδή δεν είμαστε όλοι αμερικανάκια σ' αυτό τον τόπο, ούτε δημοσιογράφοι προσφερόμενων υπηρεσιών, ας δούμε ποιος είναι ο εκπρόσωπος της "αντιπολίτευσης", που απαίτησαν ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση -η κυβέρνηση της Συρίας τον έκανε πάραυτα αποδεκτό και η αλεπού Λαβρόφ, που τρίβουν τα χέρια τους-, να εκφράζει την "αντιπολίτευση" της Συρίας στις συνομιλίες της Γενεύης: Mohammed Alloush, ηγέτης της οργάνωσης (διαβάστε συμμορίας) "Jaysh al Islam" (Army of Islam).



Δημοσίευση σχολίου