Με δάκρυα στα μάτια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσέρχονται στην βουλή για να ψηφίσουν για τον λαό κατά του λαού.
Εκείνο που δεν προσδιορίστηκε είναι εάν τα δάκρυα είναι δάκρυα χαράς η προέρχονται από συνάχι γιατί όπως όλοι βλέπουμε ο καιρός είναι χειμωνιάτικος παρά του ότι βρισκόμαστε μέσα στον Μάιο.

Στην προσπάθειά τους να δείξουν ότι είναι αριστεροί, κάποιοι ξεφεύγουν και δραματοποιούν την κατάσταση, με αποτέλεσμα τα δάκρυα να ...χρειάζονται "κόπο" για να βγουν όμως, όπως πολλές φορές επαναλάβαμε, κανείς δεν μπορεί να στερήσει από κανέναν το δικαίωμα της αυτογελοιοποίησης.
«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της» είπε στη Βουλή ο συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Γιώργος Δημαράς ο οποίος είναι πολιτικός μηχανικός και εάν δεν ήταν βουλευτής θα ήταν στην ανεργία όπως στην ανεργία είναι όλος ο κατασκευαστικός κόσμος της χώρας.
Είναι αποδεκτό λοιπόν το ότι ο Γιώργος Δημαράς είναι στα τέσσερα και χύνει μαύρο δάκρυ για να μπορεί να έχει εξασφαλισμένα τα προνόμια και τον μισθό του βουλευτή, όπως αποδεκτό είναι το ότι και όλα τα άλλα ανθρωπόμορφα τίποτα της βουλής παραμένουν στα τέσσερα βελάζοντας για τον άρτο τον επιούσιο. 

  
«Αυτογελοιοποιούμενος» ακόμα περισσότερο ο προερχόμενος από τους Οικολόγους, προχώρησε ακόμη περισσότερο: «Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους».
Παραδέχθηκε επίσης ότι «δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την δημόσια περιουσία άμεσα ή έμμεσα σε ξένα συμφέροντα» και αναρωτήθηκε «πού αλλού γίνεται αυτό;» χωρίς να σκεφτεί ότι πουθενά αλλού δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό γιατί πουθενά αλλού δεν υπάρχουν προδότες σαν και αυτόν.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την λύπη του για «την τραγική κατάσταση της πατρίδας» για να καταλήξει όμως: «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα αν και δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη προοπτική».

Ο.. θρήνος του βουλευτή δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ξεκίησε από το.. πρώην ειρηνοδικείο της Ανδρίτσαινας, και έφτασε να θρηνεί και για την καταστροφή του... πλανήτη.
Ο βουλευτής που δακρύζει Γ. Δημαράς.
Όπως είπε:
«Λυπάμαι για τους βουλευτές που έχουν βολευτεί στα προνόμιά τους και έχουν 2 αστυνομικούς. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους ως αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών προηγούμενων κυβερνήσεων. Θρηνώ γιατί  το πρώην ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας μπορεί να βγει στο σφυρί αντί να αξιοποιηθεί ως πολιτιστικό κέντρο (...)Θρηνώ για την καταστροφή του πλανήτη»!
Μάλιστα κατηγόρησε και τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας: «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε. Αυτό είναι κατάντια».

Επιπλέον ο Γ. Δημαράς εξέφρασε την απογοήτευσή του γιατί... «Έλληνες διαφορετικών ομάδων δεν  μπορούν να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες ποδοσφαίρου».
Τέλος, σχολιάζοντας βαριές εκφράσεις που ακούστηκαν από βουλευτές της αντιπολίτευσης, όπως «ανθρωπάκια» και «αλητεία» εξέφρασε και πάλι την λύπη του: «Λυπάμαι για την κατάσταση στο κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αυτογνωσία και αυτοκριτική. Όταν ακούω ύβρεις χωρίς επιχειρήματα. Όταν ακούω λέξεις όπως αλήτης ή αλητεία. Όταν ακούω για βουλευτές ολόκληρων ΚΟ που έχουν προσωπικότητες με ήθος να χαρακτηρίζονται ανθρωπάκια. Ακούστηκε αυτό για ολόκληρη ΚΟ».
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου