Κοινό μας σπίτι λένε όλοι οι καρεκλοκένταυροι στις Βρυξέλλες, την Ευρωπαϊκή ένωση, σε αντίθεση με τους λαούς της Ευρώπης οι οποίοι βλέπουν την Ευρώπη ως κοινό τους τάφο.

Αυτό απέδειξε η επιλογή των Βρετανών να ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησής τους από την Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.
Είναι ξεκάθαρο μου έλεγε ένας φίλος Άγγλος που υπηρετεί σε Βρετανική πρεσβεία. Οι Γερμανοί μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο βρέθηκαν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και γνώριζαν ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαν δικαίωμα να ηγηθούν ξανά των Ευρωπαϊκών λαών.
Δεν το επέτρεπε η ιστορία τους. Βρήκαν τους, πάντα ηλίθιους Γάλλους και με σύμμαχους αυτούς μίλησαν για  δημοκρατία. Μόλις κατάφεραν να ενοποιηθούν και έχοντας την οικονομική ισχύ, καπέλωσαν τους πάντες και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Γερμανία αυτή τη στιγμή, υπάρχουν εκατό χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες και αυτό σημαίνει ότι κάθε άλλο παρά Ελεύθεροι είναι οι Γερμανοί. Όμως αυτό είναι ακόμα χειρότερο γιατί παίζοντας το παιχνίδι του κακού Γερμανού, για όφελος των Αμερικάνων ο κίνδυνος είναι πολλαπλά μεγαλύτερος (βλέπε Ρωσία).
Άρα για εμάς η αποχώρηση από την Γερμανοαμερικανική καταπίεση ήταν μονόδρομος, άσχετα εάν φαίνεται ότι εξυπηρετούμε την μαμά Αμερική.

 γράφει η Κατερίνα

Δημοσίευση σχολίου