Η ελπίδα έρχεται καθώς οι Άγγλοι όπως και οι Έλληνες επέφεραν σοκ στους τοκογλύφους με την ψήφο τους.
Σήμερα που η δημοκρατία κερδίζει, τα χρηματιστήρια καταρρέουν και καταγράφουν απώλειες. Οι αγορές είναι σοκαρισμένες και πεθαίνουν, ενώ οι άνθρωποι και οι ανθρώπινες αξίες ανασταίνονται με την ψήφο των Άγγλων.
Όπως και στ Ελληνικό δημοψήφισμα που έγινε πέρυσι τέτοιο καιρό, έτσι και κατά την προεκλογική περίοδο του Βρετανικού δημοψηφίσματος, τα κοράκια έπεσαν επάνω στους Άγγλους για να τους μεταπείσουν. Δεν δίστασαν ακόμα και να δολοφονήσουν δικό τους άνθρωπο, για να επηρεάσουν την ψήφο των Άγγλων, όμως οι Βρετανοί πολίτες άντεξαν και μετέφεραν το πρόβλημα σε μια χούφτα παρτάλια που λυμαίνονται τον πλούτο των λαών.
Οι Άγγλοι μπορούν σήμερα να είναι ευτυχισμένοι που είναι Άγγλοι καθώς με την ψήφο τους τίμησαν και ανέδειξαν την αξία της δημοκρατίας που τόσο κακοποιήθηκε από την Γερμανική σβάστικα.
Εκείνο που επίσης έχει ιδιαίτερη αξία για Έλληνες είναι η στάση του βρετανού πρωθυπουργού η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτή του δικού μας καραγκιόζη.
Τάχθηκα υπέρ του ναι κα δεν μπορώ να είμαι αυτός που θα υλοποιήσει την θέληση των βρετανών πολιτών, είπε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, σε αντίθεση με το δικό μας Μίκυ Μάους , που οποίος πήρε το ΟΧΙ του λαού και ξεφτιλίζοντας κάθε ανθρώπινη αξία το έκανε ΝΑΙ, διαλαλώντας ότι μας έσωσε,
 neinnews

  

Δημοσίευση σχολίου