Το 62% των Ελλήνων που ψήφισαν το ΟΧΙ που ο ξεφτιλισμένος Τσίπρας του έκανε ΝΑΙ, περιμένουν να δοθεί η λύτρωση με την ψήφο των Άγγλων.

Οι Έλληνες ελπίζουν ότι θα τους σώσουν οι Άγγλοι οι οποίοι με την ψήφο τους θα γκρεμίσουν τον μεσαίωνα που έστησαν τα κοράκια στην Ευρώπη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το δημοψήφισμα της Μεγάλης Βρετανίας έχει αρχίσει καθώς αύριο αργά τη νύχτα θα έχουν βγει τα πρώτα αποτελέσματα και τα ελεγχόμενα διεθνή μέσα, όπως και τα ανδρείκελα που κυβερνάνε τον πλανήτη έπεσαν στους Άγγλους ψηφοφόρους για να αλλάξουν την ψήφο τους.
Αυτοί οι παγκόσμιοι φονιάδες έφτασαν ακόμα και στο σημείο να δολοφονήσουν την Κόξ για να πετύχουν το σκοπό τους.
Παραμονή του δημοψηφίσματος οι απειλές που εκτοξεύουν κατά των ψηφοφόρων αλλά και οι φοβίες που του καλλιεργούν, δεν έχουν προηγούμενο.
«ΑΡΧΙΣΕ Ο ΤΡΟΜΟΣ! Ντόμινο εξελίξεων σε όλη την ΕΕ θα επιφέρει το Brexit – Οι συνέπειες στις χώρες της ΕΕ – Τι θα συμβεί στην Ελλάδα – Τι αναφέρεται σε ανάλυση του Politico» είναι μερικοί από τους τίτλους των ειδήσεων που σπέρνουν για να πετύχουν τους στόχους τους.
Ο τρόπος που οι φονιάδες ελέγχουν τα μέσα και τους αρχηγούς των κρατών, είναι γνωστός σε εμάς τους Έλληνες καθώς ακούσαμε και είδαμε πολλά όλα αυτά τα κατοχικά χρόνια των μνημονίων.
Όμως τώρα η ελπίδα έρχεται από τους Άγγλους.
Το ίδιο έγινε και το 1940. Τότε όλη η Ευρώπη ήταν υπόδουλη στους Γερμανούς και μόνο η Αγγλία έμεινε να πολεμάει τον άξονα.
Ίσως και τώρα η Άγγλοι δώσουν την λύση.
neinnews


  

Δημοσίευση σχολίου