Το Brexit έδωσε ελπίδα στους λαούς της Ευρώπης αλλά οι φασίστες που την διοικούν δεν το βάζουν κάτω.
Πυρ ομαδόν ξεκίνησαν με όλα τα μέσα παραπληροφόρησης που διαθέτουν, για να πείσουν τον πλανήτη ότι οι Βρετανοί μετάνιωσαν και ότι το μέλλον τους είναι αβέβαιο.

Οι Γερμανία ξεχνάει ότι η Μ. Βρετανία είναι οικονομική και στρατιωτική υπερδύναμη, ξεχνάει την κοινοπολιτεία και προσπαθεί αυτό το τίποτα να απειλήσει έναν λαό που έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις απειλές και την πλύση εγκεφάλου και ψήφισε υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την φασιστική Ευρώπη.
Όμως αφού όλα είναι ελεγχόμενα γιατί έγινε το δημοψήφισμα;
Όπως και ο Τσίπρας πίστευε ότι ο λαός θα ψήφιζε ΝΑΙ, έτσι και ο Κάμερον ήταν πεπεισμένος ότι οι Βρετανοί δεν θα άντεχαν τις πιέσεις και θα ψήφιζαν υπέρ της παραμονής.
Για να πετύχουν το στόχο δεν δίστασαν ακόμα και να δολοφονήσουν την Κοξ αλλά δεν τους βγήκε.
Ο λόγος που ήθελαν το δημοψήφισμα ήταν ένας και μοναδικός. Ήθελαν να επιβάλουν στους Άγγλους ότι ακριβώς και στους Έλληνες. Ήθελαν δηλαδή να καταργήσουν τις εργασιακές σχέσεις, να απαξιώσουν τις εμπράγματες αξίες, να καταρρεύσει το κράτος πρόνοιας και γενικά να φέρουν την χώρα σε τέτοια κατάσταση που να μπορούν να λεηλατήσουν τα πάντα.
Φοβόταν όμως την αντίδραση καθώς οι Βρετανοί δεν είναι ραγιάδες. Ήθελαν λοιπόν ένα άλλοθι. Ήθελαν ένα δημοψήφισμα για να μπορούν να λένε στον Βρετανό ότι η Ευρώπη, στην οποία επέλεξες να μείνεις, έχει υποχρεώσεις και πρέπει να πληρώσεις.
Ψόφα λοιπόν τώρα αφού επέλεξες να μείνεις.
Αυτό όμως δεν τους βγήκε και τώρα αυτό που ψάχνουν είναι πως θα μετατρέψουν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ όπως ακριβώς έκανε το δίδυμο Τσίπρας-Καμμένος.  
Βέβαια εκεί, αυτοί που απέτυχαν παραιτούνται ενώ εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς γιατί είμαστε ένας λαός ΧΑΙΒΑΝΙΑ.


Δημοσίευση σχολίου