Επειδή τα χρόνια των μνημονίων εκείνο που πάνω από όλα προσπαθούν να επιβάλουν στο λαό είναι ο τρόμος και η ενοχή, είναι λογικό να διαολίζεται ο κάθε ένας όταν βλέπει ότι η παρούσα κυβέρνηση όχι μόνο δεν εμποδίζει την συνέχιση αυτής της λογικής ,που υιοθετήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις,  αλλά επιμελώς φροντίζει για την  διαιώνισή της.  

Το ακόμα ποιο εξοργιστικό είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι, ηθελημένα η άθελα μπαίνουν πολλά μέσα ενημέρωσης.

Το μόνο που ακούς σε όλα τα δελτία είναι πόσο φοροφυγάς είσαι, ποια νέα μέτρα επιβάλλονται για να σε τσακίσουν και πόσο πολύ πρέπει να κοπεί η σύνταξη για να παίρνεις ελεημοσύνη.

Φόβος και τρόμος για να ανεχτείς να σε ληστεύουν προκειμένου να έχεις ένα κομμάτι ψωμί.  

Για παροχές προς τον  πολίτη  τίποτε. Εσύ δεν υπάρχεις. Υπάρχεις μόνο για να σε βιάζουν καθημερινά και τίποτε άλλο. Δεν τους ενδιαφέρει αν οδηγούν ανθρώπους στην αυτοκτονία, αν οι καρκίνοι, οι καρδιοπάθειες και πολλά αυτοάνοσα νοσήματα θερίζουν τους Έλληνες. Τους ενδιαφέρει μόνο πως θα ικανοποιήσουν τους τοκογλύφους, τους οποίους ο Τσίπρας έκανε θεσμούς. 



Το πολιτικό σύστημα, δουλικό στα κελεύσματα των δανειστών, κάνει μπάνια μη έχοντας τίποτε να προτείνει. 

Φτάσαμε στο σημείο που ήθελαν. Να βλέπουμε το φάντασμα της χρυσής αυγής σαν λύση. Να πιστεύουμε ότι αυτοί οι μακελάρηδες θα φέρουν την κάθαρση.

Σήμερα υπάρχουν χώρες που το κράτος καινοτομεί προκειμένου να βρει τρόπους παροχής καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες του και εδώ το κράτος καινοτομεί για να βρει τρόπους να σε καταστρέψει. 

Αυτό το κράτος φονιάς είναι πλέον  εθνικό καθήκον να το ανατρέψουμε. Δεν πάει άλλο.

Κάθε ώρα, κάθε στιγμή που περνάει σκοτώνει τους ανθρώπους αυτής της χώρας και μάλιστα το έγκλημα γίνεται συνειδητά και πάντα για …το καλό μας.




Δημοσίευση σχολίου