Ο συριακός στρατός συνέλαβε άραβες αξιωματικούς κατά τις μάχες με τους τρομοκράτες οι αποκαλύψεις τους σοκάρουν.
Ιδιωτικές πηγές που επικαλείται το Al Manar και μεταδίδει το dimpenews, ο συριακός στρατός και οι υπηρεσίες ασφάλειας συνέλαβαν 27 αξιωματικούς αραβικών εθνικοτήτων που μάχονται στο πλευρό των τρομοκρατών στο Χαλέπι συμπεριλαμβανομένων σαουδαράβων , καταριανών από τα Εμιράτα και 3 αξιωματικούς των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
Οι πηγές ανέφεραν ότι οι 27 που αιχμαλωτίστηκαν από τις συριακές δυνάμεις ομολόγησαν και προέβησαν σε σημαντικές και σοβαρές αποκαλύψεις κατά την ανάκριση. Μεταξύ των όσων αποκάλυψαν είναι ότι στρατιωτικοί σύμβουλοι των ΗΠΑ και της Γαλλίας συμβάλουν στις μάχες στο Χαλέπι και ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις δέχθηκαν τεράστιες παραδόσεις όπλων από το τουρκικό έδαφος.
Οι ίδιοι αξιωματικοί είπαν κάτι που οι συριακές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά από καιρό: Πολυάριθμοί θανατοποινίτες ή καταδικασθέντες σε ισόβια στη Σ Αραβία απελευθερώθηκαν υπό την προϋπόθεση να να ταξιδέψουν και να πολεμήσουν κατά του συριακού στρατού. Εκτός των άλλων αποκάλυψαν ότι το ουαχαμπιτικό κίνημα των Σαουδαράβων στη Συρία περιλαμβάνει μισθοφόρους που εκπαιδεύθηκαν από την αμερικανική εταιρεία Blackwater σε ειδικό στρατόπεδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από στρατιωτικές μονάδες.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η βάση αυτών των τρομοκρατών είναι η βάση της αμερικανικής εταιρείας στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Abu Dhabi.

Δημοσίευση σχολίου