Ανόητο χαρακτηρίζει ο Τσίπρας κάθε έναν που θέλει εκλογές και μάλλον δεν έχει άδικο.
«Τ' ακούω και τα διαβάζω κι εγώ αυτά τα σενάρια. Τώρα που η χώρα μπαίνει σε ράγες, η οικονομία σιγά-σιγά ανακάμπτει, η ανεργία αποκλιμακώνεται, όποιος τώρα σκέπτεται εκλογές, δεν μπορεί παρά να είναι ανόητος. Όποιος δε τις ζητάει, δυο φορές ανόητος» ήταν η δήλωση Τσίπρα.

Προφανώς ο Τσίπρας προβαίνει σε αυτές τις δηλώσεις γιατί έχει στο μυαλό του ότι ο μοναδικός αντίπαλος που έχει, είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατά συνέπεια ο λαός θα κληθεί να αποφασίσει εάν θέλει την Σκύλα η την Χάρυβδη.
Στην λογική ότι σε τίποτε δεν διαφέρει ο Τσίπρας από τον Κυριάκο, λογικό είναι να θεωρεί, ο πρωθυπουργός, ανόητο τον καθένα που ζητάει εκλογές αφού το αποτέλεσμα της κάλπης δεν θα αλλάξει την καθημερινότητά του, όμως δεν βλέπει η κάνει πως δεν βλέπει, ότι ήδη στο πολιτικό σκηνικό υπάρχουν δυνάμεις, η παρουσία των οποίων στη βουλή θα βάλει νέα δεδομένα στο τραπέζι.
Διαφορετικά θα ακούγεται η φωνή της Κωνσταντοπούλου, του Λαφαζάνη και πιθανόν του Βαρουφάκη εάν τα κόμματά τους είναι στη βουλή.
Αυτό τρέμει ο Τσίπρας και χαρακτηρίζει ανόητο κάθε έναν που ζητάει εκλογές, καθώς σήμερα βολεύεται θαυμάσια με τον στημένο ανόητο Λεβέντη και χοροπηδάει από την χαρά του όταν βλέπει τους συντρόφους του στο ποτάμι, την χρυσή αυγή και κάποιους από το ΠΑΣΟΚ.

Η μόνη αλήθεια απο όλη αυτή τη χαβούζα είναι ότι οταν θα έρθει η ώρα και δεν θα μπορούν να κάνουν κυβέρνηση, θα δούμε τον Αλέξη και τον Κυριάκο χεράκι χεράκι να χαριεντίζονται, όπως ακριβώς έκαμνε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο. 
Και πάντα να μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό σας.
Ανδρέας Κεσίδης

Δημοσίευση σχολίου