Ο καναπές και ο φραπές, αυτά τα ιερά τέρατα, συμμάχησαν με τους τοκογλύφους και κοίμισαν τους Έλληνες,
Με αυτά ως κληροδότημα των δανειστών οι Τσίπρας και Καμμένος  συνεχίζουν το πάρτι Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου ξεπουλώντας τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας στην   γερμανική «Fraport» 
Για να μην ξεχνιόμαστε και για να ξέρουμε ποιος είναι ο ρόλος καθενός αναφέρουμε ότι την απόφαση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, Οικονομίας Γ. Σταθάκης αλλά και ο πολύ αριστερός που χύνει δάκρυα για την αριστερά υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης.
Για όλους αυτούς τους πουλημένους που έμαθαν να σέρνονται στα τέσσερα και που μας λένε ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να κάνει τα πάντα και πρέπει όλα να ιδιωτικοποιηθούν, αξίζει κανείς να δει ποια είναι η γεραμανική εταιρία «Fraport».
Η «Fraport» έχει ως ναυαρχίδα τον αερολιμένα της Φρανκφούρτης. Παράλληλα, διαχειρίζεται τα αεροδρόμια του Ανόβερου, της Αγίας Πετρούπολης, της Βάρνας, του Πύργου (Μπουργκάς), της Αττάλειας, το «Ίντιρα Γκάντι» του Νέου Δελχί, του αεροδρομίου στο Σι’αν στην Κίνα, το αεροδρόμιο του Ντακάρ και το «Χόρχε Τσάβες» της Λίμας.
Κύριος μέτοχος της εισηγμένης Fraport είναι το γερμανικό ομόσπονδο κρατίδιο της Έσσης (31,35%), ενώ ακολουθούν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Έσσης (20,2%), η αεροπορική εταιρεία Lufthansa (8,45%), η αυστραλιανή επενδυτική εταιρεία Rare Infrastructure Limited (5,27%) και οι λοιποί μέτοχοι (34,91%).
Δηλαδή το 51,55% δεν είναι σε ιδιώτες.
Το σχετικό ΦΕΚ Τσίπρα – Καμμένου με το οποίο γίνεται το μεγάλο ξεπούλημα μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω.

Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου