ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΑΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 5ΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ Η ΓΣΕΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΞΕΟΠΥΛΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΣΕΕ.

5/9/16
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ξεκινούν αύριο στη Θεσσαλονίκη οι παρεμβάσεις της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, μαζί με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο με το μεγάλο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων .Συγκεκριμένα:
α) Αύριο Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.
β) Στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32) θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση με θέμα:«Νέα μέτρα για τις ομαδικές απολύσεις, την απεργία, την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση – Η απάντηση του κόσμου της εργασίας». Στην Εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα τοποθετηθούν έγκριτοι νομικοί και συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.
γ) Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο A.D. IMPERIAL PALACE (Αντιγονιδών 13 τηλ.2310/508300), θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου.
δ) Στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.
Το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και οι παρεμβάσεις που θα προηγηθούν αποτελούν την αφετηρία των νέων κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ, μ’ έναν και μοναδικό στόχο. Να μπει οριστικό τέλος στα μέτρα και στις πολιτικές που οδήγησαν στον στραγγαλισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων και κατ’ επέκταση στην εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας.
Οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι τεράστια, γι’ αυτό η μάχη θα συνεχιστεί ενάντια στις αυταπάτες, στα πειράματα ,στην ανεργία και στην φτωχοποίηση.
ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΟΥΝ ΜΕ 3.000.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;
http://bankstersae.blogspot.gr


Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου