Αντίδραση είναι η μόνη λύση απέναντι σε αυτά τα γελοία υποκείμενα που μας κυβερνούν.
Αυτό συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη όπου κάποιοι αποφάσισαν να σηκωθούν από τον καναπέ και να προστατέψουν τους εαυτού τους και τους συνανθρώπους τους.

Τα κακό είναι ότι οι …Ρομπέν των Δασών είναι λίγοι ενώ τα πρόβατα πολλά, το δε καλό είναι ότι αυτοί οι λίγοι καταφέρνουν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς.
Αυτό όμως που εντυπωσιάζει είναι Ο ρόλος των δικαστών. Αυτοί αν δεν κάνω λάθος δικάζουν στο όνομα του Ελληνικού λαού και όχι στο όνομα του Ρόθτσιλ, όμως φαίνεται ότι μπέρδεψαν το ρόλο τους.
Ας μην τα βάζουμε λοιπόν με τα ΜΑΤ γιατί αν οι δικαστές που υποτίθεται τελείωσαν και ένα πανεπιστήμιο, προσκυνάν τους τοκογλύφους για να έχουν να φάνε κάτι τις τα παιδάκια τους, τότε τι απαίτηση έχεις από ένα παιδί αμόρφωτο που του έδωσαν 700ευρώ και ένα κλομπ και το αμόλυσαν μέσα στις δικαστικές αίθουσες να κάνει τον μπράβο.   
Λογικές οι μάχες και ο νέος γύρος επεισοδίων ανάμεσα σε πολίτες και ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης όταν εξοργισμένοι πολίτες προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο προκειμένου να διακόψουν τη διαδικασία πλειστηριασμού ακινήτου.
Εκεί όμως τους περίμεναν «γυναίκες» των ΜΑΤ που τους απαγόρευσαν την είσοδο.
Από την πλευρά της η αστυνομία υποστήριξε πως με απόφαση του εισαγγελέα απαγορεύθηκε η είσοδος των πολιτών στο κτίριο. Ωστόσο η αντίδραση των πολιτών ήταν άμεση και δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα.
Μπουνιές κλωτσιές, μπουκάλια ακόμα και κράνη μηχανής προσγειώνονταν πάνω στις ασπίδες των αστυνομικών η οποίοι φαίνεται ότι με την κυβέρνηση Τσίπρα θα ξαναποκτήσουν το χαμένο τους κύρος αυτό του μπάτσου και μάλιστα αριστερού μπάτσου.  



Δημοσίευση σχολίου