Γεύμα εργασίας στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας “CAPITAL” του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα με προσκεκλημένους τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο.


Σύμφωνα με το parapolitika.gr παρώντες ήταν επίσης ο αντιπροέδρος της ALTER EGO Γιάννης Βρέντζος, η στενή συνεργάτιδα του εφοπλιστή με επιτελικό ρόλο στο τηλεοπτικό του εγχείρημα Ευη Κουτσαφτάκη, ο εκδότης της Real News Νίκος Χατζηνικολάου, ο εκδότης των «Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης.
Το γεύμα είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες, ενδεικτικό του καλού κλίματος στο οποίο έγινε. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο , στις οποίες κυρίαρχο ρόλο φιλοδοξεί να διαδραματίσει η ALTER EGO με το νέο κανάλι που θα βρίσκεται σύντομα στον «αέρα».
Το μενού του γεύματος εκτός από τις τηλεοπτικές εξελίξεις περιελάμβανε ψάρι με Κρητικό σταμναγκάθι.
Πάντως σύμφωνα με tovima.gr ποιοί ακριβώς παρακάθισαν στο γεύμα δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί. Ενώ το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» αναφέρει ότι συμμετείχαν και ο Γιάννης Βρέντζος αντιπρόεδρος της ALTER EGO καθώς και ο εκδότης της Real News Νίκος Χατζηνικολάου με τον δημοσιογράφο Δ. Μιχαλέλη και βεβαίως με τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, ο κ. Χατζηνικολάου διευκρίνισε ότι δεν παρέστη  στο γεύμα και ήταν από το πρωί στα γραφεία της εφημερίδας του. Ήταν καθαρή η δήλωση του κ. Χατζηνικολάου πως δεν μετείχε στο γεύμα. Ο κ. Κουρτάκης όμως επιμένει ότι ήταν παρών και ο κ. Χατζηνικολάου, χωρίς  να δίνει λεπτομέρειες.

Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου