Χρόνια και χρόνια γίνονται συζητήσεις για τον αμύτθητο θησαυρό των Ναζί ο οποίος μυστηριωδώς δεν ευρέθηκε ποτέ. Υπολογίζεται ότι ο χαμένος χρυσός του Αδόλφου Χίτλερ αξίζει πάνω από 100 εκατ. λίρες και πολλοί θα ήθελαν να τον βρουν....

Σύμφωνα πάντως με κάποιους κυνηγούς θησαυρών, ο εν λόγω θησαυρός βρίσκεται στον βυθό της Βαλτικής.
Βρετανός δύτης υποστηρίζει ότι τα χαμένα εκατομμύρια των Ναζί βρίσκονται στο ναυάγιο γερμανικού κρουαζιερόπλοιου, με άλλους ερευνητές να υποστηρίζουν ότι ο χρυσός βρίσκεται ακόμα καλά κρυμμένος σε γερμανικό καταφύγιο.
Ο δύτης Phil Sayers διατείνεται ότι σε βάθος 450 μέτρων στον πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας και στο κουφάρι του τραγικού κρουαζιερόπλοιου Wilhelm Gustloff βρίσκεται ο αμύθητης αξίας θησαυρός του Χίτλερ.
Το Wilhelm Gustloff βυθίστηκε από τους Ρώσους το 1945 οδηγώντας στον υγρό θάνατο 9.500 ανθρώπους που βρίσκονταν επάνω στο τεράστιο πλοίο.

Σύμφωνα με τον 61χρονο δύτη ο Rudi Lange, επιζών του ναυαγίου - ο οποίος εργάζονταν ως ασυρματιστής, είδε στο πλοίο κιβώτια με το σήμα των ναζί. Έως το 1972 ο Lange δεν ήξερε τη περιείχαν τα κιβώτια ώσπου συναντήθηκε με άλλον ένα επιζώντα του ναυαγίου ο οποίος του επιβεβαίωσε το πολύτιμο περιεχόμενο των κιβωτίων αφού αυτά φυλάσσονταν σε δωμάτιο χρηματοκιβώτιο εντός του πλοίου.
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου