Συγκλονιστική η στιγμή που η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τραγουδά το Sound of Silence.




Ο Pete Souza, ο επίσημος φωτογράφος του Λευκού Οίκου, ακολουθεί τον Μπαράκ Ομπάμα παντού. Δεν ήταν δυνατόν να λείπει έτσι και από το πλευρό του Αμερικανού προέδρου στο τελευταίο υπερατλαντικό ταξίδι της θητείας του, με πρώτο σταθμό την Ελλάδα.
Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ο φωτογράφος του Λευκού Οίκου καταγράφει λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στην Ελλάδα.
Αργά το βράδυ της Τρίτης (15.11.2016) ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο δείπνο («εργασίας» ονομάστηκε) που παρέθεσε στο προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, υπουργών και με καλεσμένους πρόσωπα από τον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο.
Ο Pete Souza έχει ανεβάσει ένα video μικρής διάρκειας στο instagram με τις «αγγελικές» φωνές της παιδικής χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο τραγούδι Sound of Silence.

Δημοσίευση σχολίου