Άναψαν τα αίματα σήμερα στη Βουλή και αιτία ήταν κάποιοι λεκτικοί διαξιφισμοί ανάμεσα στον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής και τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμενο, οι οποίοι έδωσαν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σημερινή συζήτηση. 
Μία συζήτηση που έγινε με αφορμή το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που αφορά την κύρωση συμφωνίας μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας περί συνεργασίας στο Τεχνολογικό Σύστημα Επίδειξης μη επανδρωμένου αεροσκάφους.
Ειδικότερα, μετά το πέρας της ομιλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά ο οποίος έκανε εκτεταμένη αναφορά τόσο στην επικείμενη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και στις «σχέσεις» Ελλάδας – Βουλγαρίας, τον λόγο πήρε ο Πάνος Καμμένος. 
Εκεί, πάνω σε μία αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε απευθυνόμενος στον Χρ. Παππά στα περί "Εαμοβουλγάρων", που ταλανίζουν τη νεότερη ιστορία μας και κυρίως στις περιοχές της βόρειας Ελλάδας.
Η αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ήταν άμεση και σχεδόν ακαριαία. Χαρακτήρισε εξυπνακισμούς τα όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, του συνέστησε να διαβάσει καλύτερα την ιστορία και είπε κάτι που ενδέχεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό, αν ισχύει και υπάρξουν ντοκουμέντα.
«Θες να σου θυμίσω το ακροδεξιό σου παρελθόν; Θες να σου θυμίσω τις συναντήσεις μας στο γραφείο σου»;
Είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κοιτώντας τον Πάνο Καμμένο, για να πάρει τον λόγο αμέσως ο πρόεδρος και τον δώσει στον επόμενο ομιλητή.
thepaper.gr


Δημοσίευση σχολίου