Είναι βέβαιο ότι αν έχεις μία θέση στο ΤΑΙΠΕΔ θα γίνεις, σε χρόνο μηδέν ,ζάπλουτος καθώς, κατά ομολογία του βουλευτή Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη, στο ΤΑΙΠΕΔ "μιζάρονται" για να προχωρήσουν τις ιδιωτικοποιήσεις.
Τα γαϊτανάκια του Τσίπρα κατέλαβαν θέσεις μάσας και αυτό εξοργίζει ακόμα και τους βουλευτές της κυβέρνησης της πρώτης φοράς αριστερά που στηρίζεται από τον δημοκράτη Πάνο Καμένο.
Μιλώντας στο Top Channel της Κοζάνης στις 19 Νοεμβρίου,  ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμης Δημητριάδης ,αναφέρθηκε στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την μεταβίβαση του 17% στο ΤΑΙΠΕΔ. Και υποστηρίζοντας ότι το 51% θα παραμείνει στο δημόσιο, άρχισε να λέει ότι: «...Είχε μεταβιβαστεί το 17% στο ΤΑΙΠΕΔ το 2013. ΤΑΙΠΕΔ ίσον πώληση. Να τα ξεκαθαρίσουμε. Είναι γεγονός ότι είναι προς πώληση. Αυτό σας εξηγώ, είναι προς πώληση… αυτό σημαίνει ΤΑΙΠΕΔ, δεν σημαίνει κάτι άλλο…και μάλιστα πώληση και απευθείας χρέος… πληρώνονται μόνο τις ΜΙΖΕΣ τους οι ΤΑΙΠΕΔιτες αυτοί οι οποίοι έκαναν την πώληση… για να ξέρουμε τι συζητάμε»!
Ολόκληρη η συνέντευξη του βουλευτή σε βίντεο:

  
press-gr.com2016/11/blog-post_3236.html
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου