Άγρια επίθεση με κλωτσιές, καδρόνια και μπουνιές στο πρόσωπο δέχτηκε ο Π. Καμμένος με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη. Για να σωθεί αναγκάστηκε να τον φυγαδεύσει ο συνεργάτης του με μοτοσυκλέτα.

Η επίθεση έγινε κατά κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Οπως έγινε γνωστό, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση και μετά προπηλακίστηκε από νεαρούς συγκεντρωμένους στο Κερατσίνι.
«Φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ…ες», ακούστηκε από μερίδα του συγκεντρωμένου πλήθους που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.
Η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε στον κ. Καμμένο με γροθιές, αλλά και με καδρόνια.
Oι άνδρες της προσωπικής του φρουράς προσπάθησαν να τον προστατέψουν αλλά δέχθηκαν και αυτοί χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους.
Τότε εμφανίστηκε άλλο μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία και φυγαδεύτηκε τελικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Λίγο αργότερα, οι άνδρες της προσωπικής φρουράς επέστρεψαν στο σημείο για να πάρουν το συνοδευτικό αυτοκίνητο, μόλις όμως έγιναν αντιληπτοί, δέχθηκαν και πάλι επίθεση από διαδηλωτές που έσπασαν ένα τζάμι στο αυτοκίνητο.
Ο κ. Καμμένος μετέβη στο Ναυτικό Νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά από προτροπή των γιατρών. Υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία στο κεφάλι, η οποία ήταν «καθαρή», ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσει και άλλες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε», τόνισε σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Καμμένος φέρεται είπε σε συνεργάτη του ότι θα καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Εγκάθετοι προβοκάτορες πίσω από την επίθεση
Σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο για εγκάθετους προβοκάτορες που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τέτοιους είδους ενέργειες.
«Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο ελληνικός λαός ενωμένος μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών θα αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Την απερίφραση καταδίκη του για την επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Καλούμε τους πάντες να θέσουμε τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας μας», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Νέα Δημοκρατία: Εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας
Αντιδράσεις:

Δημοσίευση σχολίου