Ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει, προσθέτοντας το δικό του επιστημονικό λιθαράκι. Και όμως υπάρχουν τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνο.
Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ,
διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière
του Παρισιού δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα τρόφιμα εκείνα που πρέπει να
τρώμε ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Η ΛΙΣΤΑ:
ΡόδιΠράσινο τσάι
Κουρκουμάς
Καφές
Ντομάτες
Αυγό και ψωμί ολικής
Μπρόκολο και λάχανο
Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες
Κόκκινο κρασί με μέτρο
Προς αποφυγή: όλα τα τρόφιμα που έχουν παραψηθεί ή καεί
Δημοσίευση σχολίου