Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους φαινομενικά αντίθετα πράγματα.
Στους συνομωσιολογικούς κύκλους η εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ στην προεδρία των ΗΠΑ δεν ήταν κάτι το ουρανοκατέβατο. Οι… έχοντας γνώση των πραγμάτων που παίζονται πίσω στα παρασκήνια της πολιτικής σκηνής, γνωρίζανε ότι ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος θα ήταν ο επόμενος Αμερικανός πρόεδρος.
Τράμπ και Simpsons
Συγκεκριμένα γνωστή έχει γίνει πλέον η είδηση ότι οι… Simpsons η πασίγνωστη σειρά κινουμένων σχεδίων, σε ένα επεισόδιο τους είχαν προβλέψει την προεδρία Τραμπ πριν από… 16 χρόνια! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φαίνεται πως η γνωστή οικογένεια κινουμένων σχεδίων «The Simpsons», έχει μια μοναδική ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν ακόμα και τον εαυτό τους.

Ήταν πριν από 16 χρόνια που προέβλεψαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Ενώ ο κόσμος προσπαθεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, προκύπτει ότι είχε υπάρξει προειδοποίηση πριν από πολύ καιρό.

Στο επεισόδιο «Bart to the Future», που προβλήθηκε τον Μάιο του 2000, η Lisa λέει «έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Τραμπ».
«Ήταν μια προειδοποίηση στην Αμερική. Έμοιαζε να είναι η τελευταία λογική στάση πριν πιάσουν πάτο. Ήταν σύμφωνο αποτέλεσμα με το όραμα μιας Αμερικής που οδηγούνταν στην τρέλα», τόνισε o Dan Greaney ένας από τους συγγραφείς των Simpsons.
Ο δημιουργός των Simpsons, Matt Groening είπε στον Guardian πως το προέβλεψαν το 2000 αλλά ο Τραμπ ήταν το πιο παράλογο αστείο όνομα που θα μπορούσα με να σκεφτούμε εκείνη την εποχή και παραμένει αλήθεια. Είναι πέρα από τη σάτιρα».

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Να σημειώσουμε βέβαια ότι ήδη από εκείνη την εποχή ο Τράμπ είχε βλέψεις για τον προεδρικό θώκο της Αμερικής, οπότε τα περί πρόβλεψης πάνε περίπατο. Τέλος πάντων, ας συνεχίσουμε.
Τράμπ και Rock “n Roll
Το διάσημο ροκ συγκρότημα Rage against the Machine το 1999 έβγαλε έναν δίσκο που λεγόταν «The Battle Of Los Angeles«. Σε ένα από τα σινγκλάκια του δίσκου είναι και το Sleep Now In The Fire, του οποίου το βιντεοκλίπ προκάλεσε κυριολεκτικά χαμό, καθώς ήταν η ζωντανή ηχογράφηση μιας εμφάνισης χωρίς άδεια που έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για μισή ώρα. Δείτε το παρακάτω:

Και ως δια μαγείας, στο 1:05 του βίντεο κλίπ βλέπουμε έναν με πλακάτ που γράφει Ντόναλντ Τράμπ για πρόεδρος!

Είχαν προειδοποιήσει οι Rage against the Machine ότι κάποτε ο Τράμπ θα γινόταν πρόεδρος; Οι «ειδικοί» του παρασκηνίου πιστεύουν ότι κάτι ήξερε παραπάνω το συγκρότημα, και το βίντεο κλίπ είναι καθαρά προφητικό.
Τράμπ και οι «Πεφωτισμένοι»
H περιβόητη μυστική εταιρεία των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτοι), που υποτίθεται κρύβεται πίσω από όλο το πολιτικό σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείπει και από εδώ. Συγκεκριμένα ο Ντόναλντ Τράμπ απεικονίζεται στις περίφημες κάρτες τους, υποδηλώνοντας ότι την υποψηφιότητα του Τράμπ για την προεδρία την είχαν προαναγγείλει πριν από πολύ καιρό και μάλιστα προέβλεπαν ότι αυτός θα ήταν και ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.
Τράμπ και Δίδυμοι Πύργοι
Ας δούμε τώρα και τη σχέση έχει ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος και νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους. Ο Ντόναλντ Τράμπ εκλέχτηκε στις 11/9 και οι Πύργοι έπεσαν στις 9/11! Σύμπτωση; Κάποιοι παίζουν με τους αριθμούς, με τις ημερομηνίες; Καπρίτσιο της τύχης;  Δεν είναι και η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο πάντως.
Τράμπ και Χόλιγουντ
Στην ταινία «Πίσω στο Μέλλον 2″ ο κεντρικός ήρωας βρίσκεται μπροστά σε ένα καζίνο που ανήκει στον Ντόναλντ Τράμπ. Στο εσωτερικό του παρατηρεί την τηλεόραση να δείχνει προεκλογική ομιλία του τωρινού προέδρου των ΗΠΑ! Περιττό να πούμε ότι και αυτό είναι μια απόδειξη για τους συνομωσιολόγους ότι κάτι ήξεραν κάποιοι…

crashonline.gr


Δημοσίευση σχολίου