Ξεκινάει καινούργια εβδομάδα και από ότι δείχνουν τα πράγματα μας ετοιμάζουν “πολιτική αντιπαράθεση” η οποία θα ξεπεράσει την προπαγάνδα και θα κινηθεί στα όρια της ηλιθιότητας, γιατί  ως ηλίθιους μας αντιμετωπίζουν τα πολιτικά μας δουλικά και ίσως όχι άδικα, καθώς, λαμβάνοντας τα δεδομένα των εκλογικών αναμετρήσεων, εύκολα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι είμαστε ηλίθιοι.
Ένας λαός ηλιθίων, που εύκολα κουμαντάρεται, είναι ότι καλύτερο για ηγετίσκους όπως ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και ο "αριστερός" Τσίπρας.
Το πεδίο στο οποίο θα δοκιμαστεί η βλακεία μας είναι για ακόμα μία φορά η αξιολόγηση.
Ιαχές θα ακούγονται από κάθε μεριά του πολιτικού μας προσωπικού οι οποίες θα λένε αρλούμπες όπως "Η Ελλάδα θα καταστραφεί αν δεν κλείσει η αξιολόγηση" (μνημονιολόγος, γυρολόγος, σήμερα αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης), "η αξιολόγηση θα κλείσει" (νεκροθάφτης της αριστεράς, καλοθρεμμένος της Χούντας, "μπαμπάς" του αριστερού Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης) και άλλες με "βαθύτερο προβληματισμό" όπως αυτή του Βαγγέλη Βενιζέλου που λέει ότι η αξιολόγηση θα κλείσει αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Και όλα αυτά θα λέγονται ενώ όλοι ξέρουν ότι η αξιολόγηση έκλεισε προ πολλού και τώρα απλά ψάχνουν το περιτύλιγμα που θα μας την σερβίρουν.
Κυρίες και κύριοι ξεχάστε την αξιολόγηση και κοιτάξτε τον υπουργό του Παπανδρέου που μας έβαλε στα μνημόνια και ο οποίος για τις υπηρεσίες που προσέφερε έλαβε το "χρίσμα της δικαιοσύνης" όταν ο δικαστής του έλεγε εκείνο το περίφημο ύπαγε και μηκέτι αμάρτανε. Κοιτάξτε τον Παπακωσταντίνου που είπε ότι η Ελλάδα θα σωθεί αν προσφύγει στη παγκόσμια τράπεζα.
Αυτό που ακολούθησε δείχνει τη σχέση όλων των μπάσταρδων είτε λέγονται δεξιοί, είτε σοσιαλιστές είτε αριστεροί. Αμέσως μετά τις δηλώσεις Παπακωνσταντίνου βγήκαν οι αριστεροί και έλεγαν ότι κάνουν επαφές με την παγκόσμια τράπεζα για να πάρουν 3 δίς ώστε να δημιουργήσουν κάποιες χιλιάδες θέσεων εργασίας. Νοιάζονται δηλαδή για θέσεις εργασίας.
Αν αυτά γίνονται πιστευτά και τους ψηφίζουμε τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι έχουν απόλυτο δίκιο που μας θεωρούν ηλίθιους. 

 Ανδρέας Κεσίδης.

Δημοσίευση σχολίου