Πάει ο παλιός ο χρόνος και ερώτημα είναι εάν θέλουμε να γιορτάσουμε ...του χωρισμού τον πόνο η να παραμείνουν όλα ως έχουν γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι ο νέος χρόνος που έρχεται θα είναι ένας χρόνος που όμοιό του δεν θα έχουμε ξαναδεί.


Το 2018 λοιπόν θα είναι ο χρόνος που το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του λαού, θα περάσει στους τοκογλύφους, θα είναι ο χρόνος που θα δούμε στη βουλή τους βουλευτές να ψηφίζουν κατά «συνείδηση» για να μην χρεωθεί κανένα κόμμα και κανένας ξεπουλημένος αρχηγός των κομμάτων του συστημικού τόξου το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που θα δίνει το όνομα της Μακεδονίας στους Βουλγαρικής καταγωγής γείτονες μας, θα είναι ο χρόνος που θα αυξήσει τα ΑΦΜ που χρωστούν στην εφορία από 1,7εκ. σε τουλάχιστον 2,7εκ. και θα είναι ο χρόνος που το «καλή χρονιά» όσων το ξεστομίσουν θα αποδειχτεί ευχή χωρίς αντίκρισμα.

Πάει ο παλιός ο χρόνος λοιπόν και το 2018 έρχεται μετά πλειστηριασμών και θανάτων καθώς δεν είναι εύκολο να χάνεις το σπίτι σου γιατί …έτσι το θέλει ο Τσίπρας και ο Καμμένος.

Ποια είναι η λύση;

Την είπαν Τσίπρας και Καμμένος όταν ήταν αντιπολίτευση.

Αντίσταση.

Θα μετατρέψουμε την αντιπολίτευση σε αντίσταση έλεγε ο Καμμένος και κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη έλεγε ο Τσίπρας ενώ κάτι πουλημένα τσογλάνια σαν τον Τσακαλώτο και τον βλάκα τον Τέρενς Κουίκ, έβγαιναν και γυρόφερναν σαν μαϊμού το όραμα και την ελπίδα του λαού για δικαιοσύνη σε κάθε γειτονιά και κάθε συνοικία.

Κυρίες και κύριοι εσείς οι λίγοι η πολλοί που θα διαβάσετε αυτές τις γραμμές το βέβαιο είναι ότι πιστέψατε αυτούς τους τιποτένιους. Είναι επίσης πιθανόν οι περισσότεροι από εσάς να νομίσατε ότι το ΟΧΙ που ρίξατε στην κάλπη στις εκλογές του καλοκαιριού του 2015 ήταν το εισιτήριο της ελπίδας που ερχόταν και τώρα νοιώθετε προδομένοι. Όμως δεν είναι έτσι. Δεν είναι έτσι γιατί όσα πιστέψατε ήταν αλήθεια, το ψέμα ήταν ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Τσακαλώτος, ο Κουίκ …..

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι από εκείνη την αριστερά της ελπίδας έμειναν όρθιοι και δεν ξεπουλήθηκαν άνθρωποι που σήμερα αντί να κάθονται στις καρέκλες τους και να πουλάνε φούμαρα, τρέχουν στις δημοπρασίες, γιατί ξέρουν και πιστεύουν ότι σπίτι στα χέρια τραπεζίτη σημαίνει σκλαβιά είτε το δεις από αριστερά είτε από δεξιά είτε το κοιτάς από τα Κούκι όπως κάποιοι καιροσκόποι τύπου Καμμένου. 

Κατερίνα. 

Δημοσίευση σχολίου