Θα μπορούσε να είναι αληθινός ο τίτλος της επικεφαλίδας και όντως οι Τσίπρας Καμμένος να κέρδιζαν τα μπόνους στην κλήρωση που έγινε με τη λοταρία αποδείξεων και ολοκληρώθηκε την 24-12-2017.



Φυσικά για να συμβεί αυτό η πιθανότητα είναι αμελητέα όμως σήμερα που τα κόμματα του συστημικού τόξου μας έδειξαν τι συμβαίνει στο κοινοβούλιο, δεν θα ήταν καθόλου περίεργο Τσίπρας και Καμμένος να κερδίσουν και στη λοταρία για …να μην πάνε τα λεφτά στο κεφάλαιο.

Εξάλλου, όπως καλά γνωρίζουν, η θεά τύχη βοηθάει τους πολιτικούς μας για τους οποίους είναι σύνηθες να κερδίζουν στα τυχερά παιχνίδια. Αν ασχοληθεί κάποιος με τις δηλώσεις των βουλευτών και των πολιτικών γενικότερα, θα δει ότι κάποιοι από αυτούς είναι ιδιαίτερα τυχεροί και κερδίζουν τακτικά λαϊκά λαχεία, ΠΡΟΠΟ και ΛΟΤΟ καθώς αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να δικαιολογούν τα …εισοδήματά τους.


Όμως και αυτό που συνέβη  με την κλήρωση έχει ενδιαφέρον. Συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της κλήρωσης στις 30/11/2017, προέκυψαν 10.963 τυχεροί. Οι 10.930 από αυτούς κερδίζουν από 1.000 €, 29 κερδίζουν από 2.000 € και 4 κερδίζουν από 3.000 €. 


Καλά διαβάσατε... 4 άτομα κέρδισαν απο 3000 ευρω...
Αυτό για να γίνει υπάρχει μια πιθανότητα στο δισεκατομμύριο... Για να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι αυτο να γίνει φανταστείτε οτι στο Joker ο καθε Έλληνας έχει μια στα δέκα εκατομμύρια να κερδίσει. Εδώ στη λοταρία των Τσίπρα Καμμένου βρέθηκαν 4 ατομα που χτύπησαν τη πιθανότητα 1 στο 1 δις και κέρδισαν... και 29 άτομα που χτύπησαν τη πιθανότητα 1 στα 100 εκατομμύρια...


Να βγάλει η κυβέρνηση τα ονόματα των νικητών αυτών για να δούμε ποιοι είναι, αν έχουν κάποια συγγένεια με κάποιο βουλευτή, μπορεί να είναι …φίλοι της Μενεγάκη και ο Καρανίκας να τους τα έδωσε ετσι για το γαμώτο...

Δημοσίευση σχολίου