Φαίνεται ότι τα συλλαλητήρια χαλάνε το «ιδεολόγραμμα» της γιαλατζή αριστεράς και των ιπποκόμων της.  
Το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα αν κάποιος παρακολουθήσει τους μέντορες της και όλα όσα λένε τούτες τις μέρες.
Επιστρατεύοντας τον φόβο ξεκίνησαν την μάχη κατά όλων όσων αντιτίθενται στην πολιτική του "καρπαζοεισπράκτορα" που υιοθέτησε σύσσωμη η αριστερά και οι σύμμαχοί της, δημοκράτες του Καμμένου.
Ο χαρακτηρισμός «φασίστας» επαναλαμβάνεται από τους καθοδηγητές, για όλους εκείνους που θα τολμήσουν να πάνε στη συγκέντρωση της Αθήνας προκειμένου να φωνάξουν ότι γράφει η ιστορία χιλιάδες χρόνια τώρα. Η Μακεδονία είναι Ελληνική γιατί και οι αυτοί που την δημιούργησαν και την ανέδειξαν ήταν Έλληνες με Ελληνική παιδεία.
Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο Αριστοτέλης δίδασκε τον Αλέξανδρο στα Βουλγάρικα, που είναι η γλώσσα των Σκοπιανών, πολύ δε περισσότερο κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Βουλγάρικη γλώσσα είναι η γλώσσα του Φιλίππου και της Ολυμπιάδας.
Σήμερα, τα χρόνια της κατοχής, φαίνεται πως για τα αριστερά σταγονίδια, το αυτονόητο παραμένει ζητούμενο και εξακολουθούν να προπαγανδίζουν ότι …πας μη δούλος , φασίστας. Όμως αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι κανέναν πλέον δεν ενοχλεί να τον λένε φασίστα οι φασίστες.
Κανένας δεν ακούει τους φελλούς που απαρτίζουν το αυτοαποκαλούμενο «κόμματα του δημοκρατικού τόξου» και ειδικά τον φασίστα Τσίπρα με τα συναξάρια του όταν προσπαθεί να υπονομεύσει την συγκέντρωση της Αθήνας και ομιλητές σαν τον Μίκυ και τον Κασιμάτη.
Αυτοί, οι αριστεροί της πεντάρας, είναι που κυβερνούν με συνέταιρο τον Καμμένο και αυτοί είναι που ξεπούλησαν αρχές και αξίες για τα …μάτια της καρέκλας.
Σήμερα λοιπόν που εξαιτίας τους, είναι ντροπή να λες ότι είσαι αριστερός, είναι καθήκον να είσαι εκεί ακόμα και αν ήξερες ότι την συγκέντρωση την οργάνωνε ο ίδιος ο Χίτλερ.  

 του Ανδρέα Κεσίδη. 

Δημοσίευση σχολίου