Βρέθηκαν οι πρώτοι λογαριασμοί των γιατρών που «τα έπαιρναν» από την Novartis.
Πενήντα και εβδομήντα χιλιάδες ευρώ σε μία πενταετία είναι τα ποσά που έλαβαν οι «Ιπποκράτες» και σε 50 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ύψος των εμβασμάτων που στάλθηκαν από την Ελβετία για λάδωμα. Τα 2/3 του ποσού αφορούσαν το επιχειρησιακό σκέλος της Novartis, όπως παραγγελίες σε άλλες εταιρείες για παραγωγή χαπιών κ.α., ενώ το υπόλοιπο 1/3 κατέληξε σε τσέπες γιατρών με τη μορφή της προμήθειας.

Συνολικά περισσότερα από 3.000 φυσικά πρόσωπα και εταιρείες με μη γνωστό αντικείμενο έλαβαν εμβάσματα από το λογαριασμό της Novartis στην Ελβετία.
Αν υποθέσουμε ότι τα στοιχεία είναι αληθινά τότε το συνολικό ποσό που …πήγε στα λαδώματα είναι τις τάξης των 150 έως 200ων  εκατομμυρίων. Το ποσό αυτό σαφώς είναι μικρό και σε καμία περίπτωση δεν είναι τέτοιο που να οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία άρα μάλλον δεν τα φάγαμε μαζί.
Αν οι έρευνες συνεχιστούν και έρθουν στο φως όλα τα στοιχεία τότε είναι πέραν του βέβαιου βέβαιο ότι το μεγάλο φαγοπότι δεν έγινε από τους παρατρεχάμενους και τους πραιτοριανούς του συστήματος αλλά από τον ίδιο τον Καίσαρα.

Οι πολιτικοί. Αυτοί και μόνο αυτοί λήστεψαν και έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την θέση, 

Δημοσίευση σχολίου