Δόθηκε το όνομα, είναι προδότης ο Τσίπρας, μέγας ηγέτης και όλα τα άλλα που ακούγονται και θα ακουστούν από εδώ και πέρα, σχετικά με την συμφωνία Τσίπρα-"Μακεδόνων", στην πραγματικότητα είναι η εικόνα πίσω από την οποία κρύβεται η αλήθεια.
Αυτό που έκαναν οι Τσίπρας – Καμμένος δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκτέλεση ακόμα μιας εντολής των ….επιβητόρων τους.
Αν λοιπόν διαβάσουμε την «μήτρα του καπιταλισμού» αυτό που είναι κυρίαρχο, είναι ότι ποτέ μα ποτέ οι εκφραστές του, που είναι οι ΗΠΑ και οι ιμπεριαλιστικοί δορυφόροι τους ΝΑΤΟ και ΕΕ, δεν θέλουν να δώσουν λύση προς όφελος των λαών, αλλά να διαιωνίζουν το πρόβλημα ασκώντας οι ίδιοι …επιδιαιτησία.
Η συμφωνία λοιπόν Τσίπρα – Καμμένου είναι λύση για την διατήρηση του προβλήματος και όχι για την επίλυσή του.
Ας μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει μέρος πάνω στη γη στο οποίο η παρέμβαση όλου αυτού του τέρατος που καταδυναστεύει τον πλανήτη, να έδωσε λύση και είναι σαφές ότι και τώρα η επίλυση του «Μακεδονικού» κάθε άλλο παρά λύση είναι.
Λένε ότι από την σελήνη διακρίνεται η γιγαντιαία Αμερικανική βάση CAMPBONDSTEEL που απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη των Σκοπίων. Η ύπαρξη αυτής της βάσης είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση του ρόλου των Αμερικανών στα Βαλκάνια και κατά συνέπεια η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, είτε αυτά ενταχθούν ως Μακεδονία είτε ως Μέγας Ναπολέων, δεν μπορεί να αποτραπεί με κανέναν τρόπο. 
Απέναντι λοιπόν στο δίλημμα, παραμονή στην εξουσία η, η οργή του αφέντη μας στέλνει στα «τάρταρα», οι Τσίπρας – Καμμένος επέλεξαν το πρώτο.
Τα ανταλλάγματα που δίνονται σε ηγετίσκους τύπου Τσίπρα είναι πάντα τα γνωστά "καθρεφτάκια", τα οποία πριν από τις εκλογές θα παρουσιάσει στο λαό.  




   

Δημοσίευση σχολίου