Δημοσιεύματα θέλουν διάσπαση της ΝΔ την οποία θα προκαλέσουν οι «Καραμανλικοί» χωρίς τον Καραμανλή.


Στον καθένα είναι φανερό ότι αυτά τα δημοσιεύματα είναι δημιουργήματα της κυβέρνησης που στόχο έχουν την δημιουργία νέας πολιτικής ατζέντας καθώς ούτε τα πανηγύρια περί εξόδου από τα μνημόνια, ούτε η «αποστασία» μετά την αποχώρηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, ούτε η «επίλυση» του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ» αλλά και ούτε η προσπάθεια σύγκρουσης με την εκκλησία έφεραν κανένα αποτέλεσμα «ανάκαμψης» των ποσοστών των δημοσκοπήσεων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Σανίδα σωτηρίας των Τσίπρα – Καμμένου και αφορμή για τα δημοσιεύματα ήταν η διαγραφή του κ. Μίχαλου από την ΝΔ.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είναι παιδί του Χρίστου Μίχαλου ο οποίος στην περίοδο της χούντας διορίστηκε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό στην κυβέρνηση Παπαδόπουλου.

Γόνος χουντικής οικογένειας ο Κ. Μίχαλος υιοθετήθηκε από τον Τσίπρα λόγω «ιδεολογικής ταύτισης», πράγμα που ήταν αδύνατον του συγχωρέσουν οι ομοϊδεάτες του, φασίστες του Σαμαρά και η διαγραφή του ήταν προδιαγεγραμμένη.

Είναι αλήθεια ότι σήμερα η ΝΔ είναι ένα παραμάγαζο του Σαμαρά, αλήθεια είναι επίσης ότι το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε ο Σαμαράς με το φιάσκο της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αρχηγού ήταν σχέδιο που γνώριζε ο Μητσοτάκης και εξόργισε τους Καραμανλικούς, όμως από την διαγραφή Μίχαλου μέχρι την δημιουργία νέου «Καραμανλικού» κόμματος η απόσταση μόνο σε έτη φωτός μπορεί να μετρηθεί.

Ποια είναι η αλήθεια δημιουργίας αυτής της παπαρολογίας;

Ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάμπτει, ούτε η ΝΔ είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να βρει πρόθυμους για να κάνει κυβέρνηση και φυσικά κανένας δεν πιστεύει το παραμύθι περί αυτοδυναμίας.

Αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στους τοκογλύφους δανειστές οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν τα νέα σχήματα των «στα τέσσερα».

Αν δεν το καταφέρουν τότε μέχρι και πρωθυπουργό μπορεί να δούμε τον Καραμανλή με χειροκροτητές όχι μόνο την αριστερά του Τσίπρα και την δεξιά του Μητσοτάκη, αλλά όλων όσων σήμερα ακούνε στο όνομα «κόμματα του δημοκρατικού τόξου»

ΥΓ. Και για να μην παρεξηγηθούμε, την Χρυσή Αυγή την κρατάνε ρεζέρβα στην περίπτωση που κάτι στραβώσει.  




Δημοσίευση σχολίου