Η ΠΑΣΟκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα για τον Τσίπρα και αυτός είναι ο λόγος που ο σύντροφος Τσίπρας δεν έχει κανέναν ενδοιασμό και υπουργοποιεί τους κηπουρούς του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ.
Εκτός κάθε λογικής μπορεί να είναι όλες αυτές οι υπουργοποιήσεις των γυρολόγων υπουργών τύπου Μπόλαρη όμως στο κεφάλι αυτού του βλάκα τέτοιες κινήσεις φαντάζουν ως μεγαλειώδεις στρατηγικές κινήσεις πολιτικής.
Φυσικά κανένας λόγος δεν γίνεται για τις αντιδράσεις που λογικά έπρεπε να προκληθούν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους φτύνει κατάμουτρα με τις επιλογές του ο τρανός ηγέτης. 

Ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι κομπάρσοι της πεντάρας οι οποίοι ούτε στα ποιο ευφάνταστα όνειρά τους δεν έβλεπαν τον εαυτό τους να κάνουν βόλτα στην πλατεία συντάγματος πολύ δεν περισσότερο να περιφέρονται ως βουλευτές στο κοινοβούλιο …άνευ λόγου και αιτίας.
Οι γυρολόγοι υπουργοί πάντως βρήκαν τη χαρά τους με τον Τσίπρα και τώρα από ότι μαθαίνω δημιουργείται σχολή σκέψης με αντικείμενο την εξεύρεση πρωτότυπων ύβρεων κατά του Τσίπρα γιατί διαπιστωμένο από όλους είναι πλέον ότι όσο ποιο πολύ τον βρίζεις τόσο καλύτερη υπουργική καρέκλα θα πάρεις.

Αυτά τα γαριδάκια, ο Τόλιος και ο Μωραϊτης έχουν σύρει τα μύρια όσα στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και προκειμένου να υπουργοποιηθούν.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ. 



Δημοσίευση σχολίου