Το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του μέτρου της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και των ηλεκτρονικών πληρωμών δεν έχει αλλάξει σε κανένα σημείο, αντίθετα επισπεύδεται η υποχρεωτική χρήση τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Η επιβολή της χρήσης πιστωτικών καρτών δεν έχει καμία σχέση με την φοροδιαφυγή αλλά επιβλήθηκε στον Τσίπρα από την το παγκόσμιο τραπεζικό τοκογλυφικό κατεστημένο που εκφράζεται και από την λέσχη Bilderberg.
Θυμίζουμε ότι στην 63η συνάντηση της Λέσχης που έγινε από 11 έως 14 Ιουνίου στις Αυστριακές Άλπεις και ήταν εκεί από Ελληνικής πλευράς ο γερμανοτσολιάς Π. Πικραμένος, το ελληνικό ζήτημα είχε περίοπτη θέση.  
Η απόφαση για χρήση πιστωτικών καρτών είναι ακόμα ένα χαράτσι που κατευθύνει το χρήμα σε συγκεκριμένες οικογένειες για τις οποίες πολλά έχουν γραφτεί.
Στην Ελλάδα την απόλυτη υποταγή την απαιτούν από την ντροπή της αριστεράς, τον Αλέξη Τσίπρα, για να μην απομείνει καμία ελπίδα στο λαό.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τσίπρας θα εφαρμόσει το μέτρο των πιστωτικών καρτών. Η φοροδιαφυγή είναι ο εύκολος δρόμος για να δικαιολογήσει τις αποφάσεις του.
Αν αναλογιστούμε ότι η Ελλάδα είναι από τις ακριβότερες χώρες του κόσμου σε είδη πρώτης ανάγκης και ότι το πρόβλημα της χώρας είναι οικονομικό, τότε πώς δικαιολογείται η χρήση πιστωτικών καρτών οι οποίες θα εκτινάξουν το κόστος των αγαθών;
Για ποιο λόγο πρέπει να γίνουμε όλοι πελάτες των τραπεζών;
Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα είναι βέβαιο ότι δεν έχει καμία αξία να γίνονται για τον απλό λόγο ότι είμαστε χώρα υπό κατοχή και δοτές κατοχικές κυβερνήσεις με Τσίπρες διορισμένους, είναι απόλυτα προφανές ότι είναι αδύνατον να αντισταθούν.  



Δημοσίευση σχολίου