Και ξαφνικά η καλή Πορτογαλία που ..έφυγε από τα μνημόνια, έγινε στόχος. Οι "φίλες μας" οι αγορές άρχισαν τους εκβιασμούς γιατί έπεσε η κυβέρνηση δουλικό.

Οι εκβιασμοί των αγορών ξεκίνησαν, όχι πριν αναλάβει η νέα κυβέρνηση, αλλά πριν πέσει ο Κοέλιο. Δηλαδή το δουλικό τύπου Τσίπρα-Σαμαρά-Παπανδρέου.
Η νέα κυβέρνηση συνασπισμού των αριστερών κομμάτων πρίν ακόμα σχηματιστεί, δέχεται τις απειλές για έξοδο από το πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης και όλες αυτές τις αηδίες που συντηρούν την παγκόσμια φούσκα.
Οι επενδυτές ανησυχούν, οι αγορές απειλούν και οι οίκοι αξιολόγησης θα επαναξιολογήσουν τη θέση της χώρας αφού λάβουν υπόψη τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Τα κοράκια εν δράση για να μην χαλάσει το πρόγραμμα εκμετάλλευσης.
Ο χάρος των αγορών βγήκε παγανιά γιατί οι πολίτες επέλεξαν έναν άλλο δρόμο για τις ζωές τους.
Η δυτική δημοκρατία επιτίθεται σε χώρες του Αραβικού κόσμου με το πρόσχημα ότι δεν έχουν δημοκρατία, τη στιγμή που στη Δύση η δημοκρατία έχει καταργηθεί προ πολλού.
Το πρόβλημα με την Ευρώπη είναι πλέον ηλικιακό, γιατί μία γερασμένη ηλικιακά ήπειρος είναι αδύνατον να έχει πολίτες που να σκέφτονται και να αντιδρούν σαν νέοι.
Αυτή η ηλικιακή γήρανση έγινε πλέον και πνευματική και αυτός είναι ο λόγος που η Ευρώπη μπορεί τόσο άνετα να σκοτώνει τους νέους, αντικαθιστώντας τους με εξαθλιωμένους μετανάστες.   



Δημοσίευση σχολίου