Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, φθορές σε στάσεις λεωφορείων, συνθήματα στους τοίχους της Πανεπιστημίου. Οι αστυνομικές δυνάμεις συνοδεύουν παραπλεύρως τα μαζικά μπλοκ των αντιεξουσιαστών.

Η τρομοκρατία σαν μέσο καταστολής είναι "η μόνη αλήθεια" που αποδεικνύεται και σε αυτές τις διαδηλώσεις. Το παντοδύναμο παρακράτος παντού με μία αστυνομία που, όχι απλά ανέχεται, αλλά συμμετέχει καθώς αυτές είναι οι εντολές από την αριστερή φασιστική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, όπως ανάλογες ήταν και οι εντολές από το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ και την επάρατη, με η χωρίς εισαγωγικά, δεξιά.
Στην πραγματικότητα εξουσία είναι οι ίδιοι άνθρωποι, καθώς σε όλα τα κόμματα εισχώρησε ο φασισμός.
Αυτοί οι δολοφόνοι της Μαρφίν έχουν βάλει σήμερα την αριστερή μάσκα και συνεχίζουν το …"Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ".
Θυμηθείτε τους ανθρώπους στη Μαρφίν που ξεσκεπάστηκαν γιατί τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός, σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΑΤ.
Υπάλληλος του δήμου, άνθρωπος κατώτατης πνευματικής υποστάθμης ο τότε γελοίος που αμόλησε το παρακράτος.
Οι ίδιοι δολοφόνοι και σήμερα απλά υποκινούνται από "αριστερές" μαριονέτες.
Πού είσαι Τσίπρα να προστατέψεις τις κινητοποιήσεις του λαού;  
Καραγκιόζη του διεθνούς στερεώματος σε έχουν καταντήσει και είσαι ο μόνος και απόλυτα υπεύθυνος για αυτό.
Είναι τόσο εξόφθαλμος ο  ρόλος σου γιατί προκαλείς και φροντίζεις εσύ για αυτό μη διστάζοντας ακόμα και να κυκλοφορείς με βιβλίο του Αρη για να τονίσεις την γελοιότητα σου.  
Από τα έργα κρίνονται τα πράγματα και όχι από την εικόνα σύντροφε!!!.

Με τη συμφωνία της Βάρκιζας έκλεισε η λαμπρότερη περίοδος της Νεοελληνικής ιστορίας και με την δική σου συμφωνία έσβησε η ελπίδα της Δημοκρατίας, μοιραίε.

Δημοσίευση σχολίου