Σφοδρή επίθεση στον Γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταλόγισε την ευθύνη για το φιάσκο στον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

«Ο κύριος πρωταγωνιστής αυτού του φιάσκου γιατί περί φιάσκου επρόκειτο, ο κος Παπαμιμίκος, που παριστάνει ακόμα τον Γραμματέα του κόμματος, έχει κρυφτεί σε ένα λαγούμι και δεν είχε το θάρρος να βγει όχι να παραιτηθεί, αλλά να ζητήσει συγγνώμη. Τουλάχιστον ο κος Μεϊμαράκης βγήκε και ζήτησε συγγνώμη παρότι με την ανάλυση που έκανε όλοι κατάλαβαν ότι οι ευθύνες για το τι γινόταν σα διαδικασία ήταν ισομερώς και στους τέσσερις στο βαθμό που υπήρχαν, γιατί η κύρια ευθύνη ήταν του κου Παπαμιμίκου, του υπεύθυνου μηχανοργάνωσης του κόμματος. Εκεί ήταν η κύρια ευθύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε την διαφωνία του στο ενδεχόμενο παραίτησης του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, εάν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ γίνουν το πολύ σε τρεις εβδομάδες.

Δημοσίευση σχολίου