Ο χειρότερος πολιτικός της Ελληνικής Ιστορίας, ο άνθρωπος που παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές, αυτός που τον πέταξε ο Ανδρέας Παπανδρέου γιατί ήταν εμφανής ο ρόλος του, ο Κώστας Σημίτης έγραψε βιβλίο.

Ο Κώστας Σημίτης είναι ο πρωθυπουργός της δημιουργικής λογιστικής που έβαλε από την κεντρική είσοδο τους δανειστές στη χώρα. Η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που δεν μπήκε, μαζί με τις υπόλοιπες χώρες, στην Ευρωζώνη γιατί ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ.
Προκειμένου αυτός ο τύπος να πετύχει τους στόχους κάλεσε την τράπεζα τέρας (Goldman Sachs). 
Σημίτης - Παπαντωνίου και Coldman Sachs οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα.

Η Ελλάδα μπήκε ένα χρόνο μετά στην νεοσύστατη νομισματική ένωση με μόνο κερδισμένο την τράπεζα τέρας ιδέα της οποίας ήταν τα περιβόητα swaps.

Το δυστύχημα είναι ότι το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, ήταν τόσο εξαρτημένο και βρώμικο που κανείς από όλους αυτούς δεν οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.
Ο Τσίπρας που "έσχιζε τα ιμάτιά του" για δικαιοσύνη και δημοκρατία αποδείχθηκε η χειρότερη φιγούρα της "αριστεράς" και η χώρα συνεχίζει τον δρόμο που άνοιξε ο νεκροθάφτης της Ελλάδας, ο Κώστας Σημίτης.
Αυτός ήταν που ευχαρίστησε τους Αμερικάνους για την υπόθεση των Ιμίων, αυτός παρέδωσε τον Οτσαλάν, αυτός ρήμαξε τη χώρα με τα έργα των ολυμπιακών αγώνων, αυτός τα χρηματιστήρια, όλα αυτός γερμανοτσολιάς Κώστας Σημίτης.     



Δημοσίευση σχολίου