οι καταστροφές δίνουν ευκαιρία για δουλειές.


Φωτογραφίες από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου την 11η Σεπτεμβρίου δίνει στη δημοσιότητα το πρακτορείο Reuters στις οποίες καταγράφεται η ένταση των στιγμών την ώρα της κρίσης.


Στις φωτογραφίες φαίνεται ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόρτζ Μπους, η σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Κοντολίζα Ράις, ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσένεϊ και ο διευθυντής της CIA, Τζορτζ Τένετ.

Η 11η Σεπτεμβρίου είναι μία ημέρα σταθμός για την ανθρωπότητα καθόσον εξαιτίας εκείνης της τρομοκρατικής επίθεσης δόθηκε αφορμή για λήψη μέτρων που κατάφωρα παραβιάζουν τη δημοκρατία.

Από τότε πολλά έχουν ειπωθεί για το εάν γνώριζαν η ακόμα και σχεδίασαν, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ τα γεγονότα που θα διαδραματίζονταν και δεν έκαναν τίποτε για να τα εμποδίσουν, προκειμένου στο όνομα της ασφάλειας να δημιουργήσουν συνθήκες "τρομοκρατίας" στον πλανήτη.


Ακόμα και σήμερα αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα μεταξύ των οποίων και τα ερωτήματα που έχουν σχέση με τον τρόπο που κατέρρευσαν οι πύργοι.


Μηχανικοί που ασχολήθηκαν με το θέμα συγκλίνουν στο ότι ο σχεδιασμός του φέροντος οργανισμού των κτιρίων δεν δικαιολογεί τον τρόπο της κατάρρευσης.

Ίσως στο μέλλον αποκαλυφτούν σκοτεινές πτυχές αυτής της ιστορίας και επαληθευτεί η ρήση ότι οι καταστροφές δίνουν ευκαιρία για δουλειές.
 "Πηγή: φωτογραφίες Reuters"

Δημοσίευση σχολίου