Το σχέδιο Βαρουφάκη ίσως ήταν η μόνη λύση.


Το δημοσίευμα της καθημερινής περί Plan B το οποίο ετοίμασε το υπουργείο οικονομικών επί  υπουργίας Γιάνη προκαλεί θύελλα αντιδράσεων και δημιουργεί είδηση ...για την είδηση.

Το σύστημα αποδόμησης αυτής της κυβέρνησης, σε πλήρη συντονισμό, επιτίθεται εναντίον των εναλλακτικών σχεδίων που εκπονούσε το υπουργείο και το ερώτημα είναι θα έπρεπε να υπάρχει Plan Β η όχι;

Τα δεδομένα λένε ότι όταν η καρδία του κράτους ελέγχεται από Γερμανοτσολιάδες τότε το βέβαιο είναι ότι όχι μόνο Plan B απαιτείται, αλλά και πολλά άλλα σχέδια προκειμένου η χώρα να απαλλαγεί από τους λύκους που την ελέγχουν.

Αυτοί οι ρουφιάνοι είναι αμφίβολο κατά πόσο θα μπορούν να μείνουν στην Ελλάδα όταν θα συμβεί αυτό που συνέβη στην Αργεντινή και την τύχη της χώρας πάρει ο λαός που αυτό το σύστημα τον έκανε αντάρτη για να μπορεί, στοιχειωδώς να επιβιώσει.

Με διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος τον Στουρνάρα, γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων την Σαββαϊδου και "άρχοντα" στην ΕΛΣΤΑΤ τον Γεωργίου το σχέδιο Βαρουφάκη ήταν η μόνη λύση.

Όταν λοιπόν η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση δεν μπορεί να ελέγχει την καρδιά του κράτους, τότε ο σχεδιασμός εναλλακτικών λύσεων επιβάλλεται.

Το σχέδιο Βαροφάκη προέβλεπε παράλληλη λειτουργία τραπεζικού συστήματος σε περίπτωση που παράνομα οι τοκογλύφοι θα έκλειναν τις Τράπεζες.

Αντί λοιπόν τα μέσα να στραφούν κατά του συστήματος ελέγχου των τραπεζών που μπορεί παράνομα να εκβιάζει την δημοκρατία, στρέφονται κατά των ανθρώπων που σοφά έπραξαν σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα σε περίπτωση που με όπλο το τραπεζικό σύστημα, ξένα κέντρα θελήσουν να επιβάλουν τη θέλησή τους.

Το συμπέρασμα από όλο αυτό τον ντόρο είναι ότι μετριότητες απείρου μεγέθους κρίνουν αυτό που δεν καταλαβαίνουν και το δυστύχημα είναι ότι ο Τσίπρας επιτρέπει σε όλους αυτούς να βρυχώνται.

 

Δημοσίευση σχολίου